Categories

Newsletter

Mugendo Sant Cugat - MugenKids

Mugendo Sant Cugat - MugenKids Ampliar

Mugenkids és el millor sistema d'educació i formació Marcial Infantil.

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Mugendo Sant Cugat

Adreça: C/ Manel Farrés, 95-97. Parc Central - Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 583 13 22

Correu electrònic: santcugat@mugendo.es

Web: http://ow.ly/6ryK30nzetm

Facebook

Instagram

 


Más detalles

Añadir al carritoMugendo és una paraula japonesa que significa "camí il·limitat". El fundador Màster Sensei Meiji Suzuki, després de 25 anys ensenyant arts marcials tradicionals, va decidir completar les seves tècniques i coneixements d'anatomia humana amb l'estudi de les arts marcials contemporànies.

Així va sorgir Mugendo, com una perfecta combinació de la tradició oriental amb les tècniques de preparació més avançades d'occident.


MugenKids

Arts Marcials i Educació

Mugenkids és el millor sistema d'educació i formació Marcial Infantil.

 

Hem dissenyat un programa educacional d'arts marcials anomenat Mugenkids. Un sistema desenvolupat conjuntament amb psicòlegs i pedagogs, que aporta infinitat de beneficis i que compta amb psicòlogues presencials, que a través d'una agenda d'ús diari, estan al corrent dels aspectes o conductes a treballar i millorar de cada nen, com ara fer els deures del col·legi, o fer-se el llit el mateix.

 

Les nostres classes estan adaptades amb diferents continguts educatius, a les diferents edats de cada grup infantil. Qualsevol nen de qualsevol edat, pot progressar segons el nostre sistema de cinturons, independentment del moment en què es decideixi a començar.

L'objectiu de Mugenkids és que els nens aprenguin d'una forma divertida i enriquidora.
Mugendo per a nens és sobretot una oportunitat d'ensenyament de valors i hàbits per als més petits, alhora de ser una activitat veritablement divertida, que es realitza en un entorn de positivitat i seguretat.

 

Ajudem a generar autodisciplina ia desenvolupar confiança en si mateixos, guiant als nostres alumnes a superar timidesa i inseguretats. L'alumnat més jove té l'oportunitat de conèixer a altres companys, amb els quals compartir una sana amistat i valors d'assoliment i reforç positiu.

A les classes d'Arts Marcials i Defensa Personal, adquireixen responsabilitat, seguretat personal, disciplina, aprenen a treballar en grup, milloren les seves capacitats físiques, de concentració, memòria, etc.


 

 

Els nens s'integren en un equip, en el qual fa nous amics, participa en competències, activitats lúdiques i esportives, campaments, festes etc.

D'aquesta manera, pren un esperit esportiu correcte, aprèn a integrar-se socialment i perden la timidesa.


 

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Mugendo Sant Cugat

Adreça: C/ Manel Farrés, 95-97. Parc Central - Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 583 13 22

Correu electrònic: santcugat@mugendo.es

Web: http://ow.ly/6ryK30nzetm

Facebook

Instagram


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 

Nuestra línea directa está disponible 24/7

Novedades

» no hay nuevos productos en este momento