El 'Molta Comèdia' s'endinsa en la Mostra de Teatre Alternatiu de la Floresta

Escolta aquí el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Paloma Remolina, Esther Lázaro, Marc García Coté, Eduard Jener i Carlos Tejedor

Paloma Remolina, Esther Lázaro, Marc García Coté, Eduard Jener i Carlos Tejedor

Carlos Tejedor coordinador de la 7a Mostra de Teatre Alternatiu de La Floresta organitzat pel Senglar Cultural i La Global visita el 'Molta Comèdia' per parlar del programa d'aquest any. L'acompanya Paloma Remolina, coautora i directora de 'Salve Regina', un monòleg interpretat per Ángela Palacios, també coautora, sobre el dilema i les reflexions sobre ser mare, com ser-ho i les conseqüències que suposa aportant elements a l'obra autobiogràfics. També hi participa la terrassenca Esther Lázaro, que dirigeix i interpreta el monòleg de Max Aub 'De algún tiempo a esta parte', que ha representat a molts països, on es relata l'existència agonitzant de l'Emma a la Viena de 1938 desprès de l'annexió d'Àustria a l'Alemanya nazi, un text 'implacable, fort, brutal, visual i profund' considerat per la crítica com un del millors monòlegs escrits al segle XX. L'actor Marc Garcia Conté és el quart convidat d'aquest programa, intèrpret 'La Màgia Lenta' de l'autor francès Denis Lachaud i dirigida per Pierre Notte, que es va estrenar a la sala de Barcelona Dau al Sec i que està girant per Catalunya, on interpreta les diferents veus que poblen l'escena, com una confluència de diversos personatges en un sol cos, posant en escena un tema problemàtic com els diagnòstics psiquiàtrics i l'abús sexual a menors.

ESCOLTA-HO

En la seva homilia Eduard Jener parla del Dia Mundial de la Dansa llegint el missatge de la ballarina argentina Marianela Núñez i també el missatge de la cooperativa empordanesa Agitart creada per apropar la dansa a través del Festival Figueres es MOU apart de comentar els actes programats a Sant Cugat per la Taula de la Dansa del Consell de Cultura.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.