Categories

Newsletter

St.Q Black. Urban Clash - 19h

St.Q Black. Urban Clash - 19h Ampliar

Data: 24 de maig, 2019

Hora: a partir de les 19:00h

Lloc: Parc de les Dones

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Sotasons

Programes relacionatsSt.Q Black

Más detalles

Añadir al carrito


Urban Clash

St.Q Black és un festival transversal per a tots els públics i edats i així ho demostra l'Urban Clash, una activitat amb independència identitària dins el festival. Una jornada on la cultura urbana organitza una trobada entre la pintura mural, la dansa, la improvisació i el Hip Hop dels millors rapers nacionals i locals. Així doncs ens trobarem de nou amb els sons més baixos i moderns de la música negra en aquesta jam sessió oberta i participativa.

 

Programa

- 19:00 h Micro Lliure

- 20:30 h St.Q Black All Stars amb:

Markus FM: És un MC-Dinamitzador de Terrassa, speaker, agitador de l'escena hip hop a Catalunya i autèntic suporter. Les seves lletres parlen des de la quotidianitat del dia a dia i les propies experiències.
El Noi de Tona: El Noi de Tona és agafar un grapat de bolets, dues tasses de bosc, un quilo de flow, especiar al gust i coure-ho tot a baixa temperatura. Producte km.0.
JuanJazz: El raper florestà ens porta el rap del Vallès, amb influències com el funk, el jazz i el soul. En el seu ultim treball 'Heptáfona', ens parla de temes quotidians, lluita, llibertat i amor.
Drap Brut: Reciclant el rebuig i transformant-lo en crema.
Teks Meks: Des de Valldoreix i amb anys de feina i militància al hip hop, Teks Meks comença el 2019 reivindicant-se com una de les veus joves que més veurem sobre els escenaris els propers anys.
Spxxn P: Pere SB AKA Spxxn P, realitzador de la productora Arrival Films, cantant de rap resident a la Floresta, aquest 2019 treurà a la llum el seu primer disc i un videoclip amb molt bona pinta!
Old Wine / Aram Rah

- 22:00 h Lil Russia. Una de les veus que puja amb més força des de sota. Una altre de les portaveus del rap en català representades en aquest 'Rap de la terra' que trobarem de gira al llarg del 2019 presentant el seu EP.

- 22:30 h Nu Drama. Un dels artistes revelació del moment, portaveu del rap més electrònic i fresc en Català. Un dels artistes que ens presenta el disc català de l'any 'Rap de la terra'.

- 23:00 h Poor Tramit. Una de les veus que puja amb més força des de sota. Una altre de les portaveus del rap en català representades en aquest 'Rap de la terra' que trobarem de gira al llarg del 2019 presentant el seu EP.

- 23:30 h Lauren Nine. La saxofonista, cantant i productora és una de les artistes amb més personalitat del moment, amb el seu hip hop suau i R'n'B s'ha transformat en una de les veus referents del moment a Catalunya.

- 00:00 h Sr.Chen. El rubinenc ens presenta el seu nou disc 'Otro día malo' en el seu millor estat de forma, presentant col·laboracions com la del també conegudissim Lyl Damy de Pawn Gang.

- 00:30 h Pulmon Beatbox. Jugant a casa i després d'un any intens on ha girat amb Rapsusklei, ha arribat a la final del món de Beatbox a Berlín i ha protagonitzat autèntics moments de glòria com el de Balcony Tv, ens presenta un show que no pot faltar mai en una nit de hip hop florestana.

 

Programes relacionatsSt.Q Black