Categories

Newsletter

Sant Cugat Balla - Dissabte 27 d'abril, 2019

Sant Cugat Balla - Dissabte 27 d'abril, 2019 Ampliar

Programació 27 d'abril, 2019

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Programes relacionats: Sant Cugat Balla

Más detalles

Añadir al carrito


Dissabte 27 d'abril, 2019

 

17:30h

15a Mostra de Dansa

Lloc: Parc Ramon Barnils

Enguany celebrem la 15a edició de la Mostra de Dansa amb el format en què la coneixem. La Mostra ha crescut amb la ciutat, i amb el nombre d'escoles de diferents estils de dansa que cada any treballen i s'organitzen per compartir un mateix escenari durant el mes d'abril.

Clàssic, contemporani, flamenc, tradicional, danses urbanes i balls de saló són alguns dels estils que podem trobar a la ciutat i dels quals podrem gaudir en una jornada ben variada i dinàmica amb la dansa com a protagonista principal.

Veniu a celebrar el Dia Internacional de la Dansa amb nosaltres!

 

19:30h

Dansa. Block Party by Brodas Bros

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Preu: 28€

Durada: 1 hora i 15 minuts.

James Brown Tribute
Un espectacle d'homenatge a la música negra, animat per la dansa espectacular de Brodas Bros i per la banda Nación Funk All-stars capitanejada per Lalo López (Fundación Toni Manero).

Ballarins, músics i cantants portaran al teatre l'energia del Hip Hop que va néixer gràcies a les festes Block Party que van començar a organitzar DJs de Nova York. Els Brodas Bros tornen als orígens del funk dels 80 amb hits com Sex Machine, This is a Man's World o I Feel Good us faran saltar de la cadira i ballar!

Un espectacle altament participatiu on els espectadors són lliures d'aixecar-se, ballar i cantar quan els hi vingui de gust.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

 

Programes relacionatsSant Cugat Balla