Corre una fake news d'un incident a Sabadell a la porta d'una escola que no té a veure amb Sant Cugat

El missatge que s'està passant per WhatsApp explica un intent de segrest d'una nena que en realitat va passar a Sabadell


  • Comparteix:

Captura de pantalla del missatge que està corrent per diferents grups de Whatsapp de famílies de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Captura de pantalla del missatge que està corrent per diferents grups de Whatsapp de famílies de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Aquests dies està corrent pels grups de WhatsApp de classes d'escoles de la ciutat una informació sobre un intent de segrest d'una nena a una parada d'autocar pròxima a una escola de Sabadell, que no té res a veure amb cap fet ocorregut a Sant Cugat, on s'ha alertat recentment d'un altre cas, que no està relacionat amb el de la cocapital vallesana. La captura de pantalla, que diverses famílies estan rebent, és un correu electrònic on s'expliquen els fets de Sabadell que van passar la setmana passada i que van acabar amb la detenció de l'home per un delicte d'intent de segrest a una menor.

Segons explica el Diari de Sabadell, la nena es trobava amb la seva àvia quan el presumpte assaltant va amenaçar la dona i va intentar emportar-se la nena. La ràpida reacció de l'àvia i d'una parella que es trobava al lloc dels fets va provocar que l'individu fugís, segons testimonis. Diferents escoles de Sabadell van alertar durant la setmana passada d'aquests fets i els missatges han acabat arribant a grups de WhatsApp de Sant Cugat, confonent les famílies santcugatenques.

El mateix mitjà sabadellenc explica que l'home va ser detingut després de l'actuació de la Policia Municipal, segons han confirmat també a Cugat Mèdia els Mossos d'Esquadra.

No confondre casos

Aquest fet de Sabadell, que va tenir lloc a mitjans de la setmana passada, no té res a veure amb la darrera alerta que sí que s'ha donat a Sant Cugat per la presència sospitosa d'un home al voltant de l'escola Turó de Can Mates, que va passar el passat divendres, quan l'home de Sabadell ja estava detingut. Fruit d'aquests fets de Sant Cugat, Mossos d'Esquadra ha incrementat la presència policial a les entrades i sortides del Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.