Miquel Segovia, premi al millor espai sonor en els premis teatrals de La Crítica

El guardó reconeix la tasca feta a "Desert", una obra d'Atresbandes


  • Comparteix:

Miquel Segovia, en una imatge d'arxiu/ Font: Cugat Mèdia

Miquel Segovia, en una imatge d'arxiu/ Font: Cugat Mèdia

El santcugatenc Miquel Segovia i Sammy Metcalfe s'han endut el premi al millor espai sonor dels premis La Crítica. 'Desert', una obra d'Atresbandes, presenta quatre personatges que es dediquen 'a escoltar el món'. Llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre, Segovia exerceix de professor a l'escola Tallers de Teatre Sílvia Servan. L'entrega de guardons ha tingut lloc aquest dilluns al Teatre Romea de Barcelona.

Amb una barreja de psicologia, filosofia i misticisme, el so acaba sent el veritable protagonista d'aquesta peça teatral. Remors de veus, xisclets, fragments de peces musicals o el soroll del mar són només una part de l'enigmàtica banda sonora que Segovia i Metcalfe han creat per aquesta representació teatral.

Des del 2015 que s'atorguen els premis de La Crítica per donar suport i difondre les arts escèniques de Catalunya que durant l'any natural anterior hagin estat especialment valorades per la crítica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.