El Junior masculí gaudeix al Lluís Serrahima en la golejada a l'Atlético San Sebastián

Els santcugatencs no han donat cap opció al rival i han superat per (9-0) el conjunt basc

El primer equip masculí del Junior ha superat amb contundència (9-0) l'Atlético San Sebastián en el partit corresponent a la jornada 16 de la lliga MGS. Un pòquer d'Anton Serrahima i un hat-trick d'Arnau de Bruijn han arrodonit una golejada que permet als santcugatencs refer-se de la derrota davant el RS Tenis. Els blau-i-negres, que es mantenen en les posicions que donen dret a disputar la final a quatre pel títol de lliga, s'enfrontaran a l'Atlètic Terrassa a la pròxima jornada.

Els santcugatencs rebien a l'últim classificat de la primera divisió després de caure a Santander davant el RS Tenis. Oportunitat de refer-se de la derrota per als nois d'Oriol Torras que no han desaprofitat. Des del primer minut de partit, els de Sant Cugat, amb una pressió alta, han començat a aproximar-se a la porteria rival amb diverses ocasions de gol. En el minut 7, l'home-gol de Junior, Arnau de Bruijn, ha aparegut en una pilota morta a l'àrea per obrir la llauna.

En el segon període, Anton Serrahima ha marcat tres dianes pràcticament consecutives només començar el quart. El jugador del Junior ha transformat tres genialitats que permetien situar el (4-0) en el marcador. Tot i el resultat, els locals no han deixat de buscar la porteria rival i han gaudit de més oportunitats de gol.

A la represa, el Junior masculí no s'ha relaxat i ha prosseguit amb l'objectiu d'ampliar la diferència en el resultat. En una acció de penal córner ha arribat el cinquè gràcies a Arnau de Bruijn, qui ha batut al porter rival. Dos minuts després, Serrahima ha signat el pòquer de gols. En el tercer quart, l'Atlético San Sebastián ha disposat de la seva primera aproximació a la porteria blau-i-negra, però els bascos han fallat l'ocasió.

En el darrer quart, amb tot pràcticament decidit, Arnau de Bruijn ha anotat el setè gol dels santcugatencs. I, abans d'acabar el partit, Sam Cortés i Oriol Salvador s'han volgut sumar a la festa golejadora per deixar un marcador definitiu de (9-0).

Oriol Torras

No som un equip que ens puguem permetre el luxe de relaxar-nos, hem de jugar tot com si fos una final i la millor manera de preparar els partits que venen era enfocar cada quart com si fos un partit nou.