El Junior venç l'RS Tenis i manté el lideratge de la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques són primeres de la fase regular empatades a punts amb el Club de Campo

El primer equip femení del Junior ha superat (4-1) el RS Tenis en la jornada 17 de la Lliga Iberdrola. Les de Guille Carnicer sumen un nou triomf que les permet mantenir-se en la primera posició de la lliga regular, això sí, empatades a punts amb el Club de Campo madrileny. La pròxima jornada, les santcugatenques s'enfronten a l'RC Polo, tercer classificat.

El partit ha començat amb un Junior molt intens en atac. Ja en els primers minuts de l'enfrontament, les blau-i-negres han disposat de dues ocasions de gol, però no ha estat fins al minut 12 quan Laia Vidosa ha obert la llauna després de foradar la xarxa.

En el segon període, la intensitat del conjunt santcugatenc no ha defallit i en el minut 18, Tere Lima ha situat el 2-0 en el marcador. Les de Guille Carnicer han mantingut el control del partit i pocs minuts abans d'arribar a la fi de la primera part, Laura Bosch ha anotat el tercer en una acció de penal córner.

A la represa, les jugadores santcugatenques han baixat un punt el ritme, fet que ha permès que les de Santander arribessin a la porteria de Jana Martínez. En una d'aquestes aproximacions del conjunt visitant ha arribat el gol de Agueda Moroni, tot i això, un minut després, Laura Bosch ha tornat a ampliar la diferència amb el definitiu (4-1).

El tècnic del Junior, Guille Carnicer, ha lamentat que no haguessin aprofitat l'avantatge de la primera part per "fer més gols". No obstant això, Carnicer ha remarcat la bona feina de les jugadores en els darrers partits disputats després de la Copa de la reina i l'EHL.

Guille Carnicer

La primera part se'ns havia ficat molt de cara, havíem entrat molt bé al partit, i que amb 3-0 era moment de fer molts gols. No sempre passa.