Ferrer, reconeguda per Asepeyo per la seva sensibilització en prevenció

L'empresa local ha recollit el segon premi ex aequo en aquesta categoria


  • Comparteix:

Mònica Fiori Ferrer, a la dreta, és directora of Health, Safety & Wellbeing / Foto: Asepeyo

Mònica Fiori Ferrer, a la dreta, és directora of Health, Safety & Wellbeing / Foto: Asepeyo

Ferrer Internacional ha aconseguit el segon premi ex aequo en la categoria de 'Millor campanya de sensibilització preventiva' en la 11a edició dels Premis Asepeyo Antoni Serra Santamans a les millors pràctiques preventives. Els premis convocats per Asepeyo, amb hospital a Sant Cugat, volen reconèixer aquelles empreses associades que hagin destacat pels seus resultats en matèria de prevenció de riscos laborals.

L'empresa va rebre el passat dijous, en un acte a Madrid, aquesta distinció per "Hablemos de salud mental", un projecte que impulsa una cultura de benestar que inclou aspectes físics, mentals i emocionals.

El 2022 es va iniciar aquesta campanya que tenia com a objectiu visibilitzar la salut mental i trencar amb el seu estigma, promovent la presa de consciència i entenent què es pot fer com organització i com individu per fomentar i normalitzar la salut mental.

La santcugatenca Ferrer es considera una empresa farmacèutica BCorp, amb el propòsit "d'utilitzar el seu negoci per lluitar per la justícia social". Fundada a Barcelona el 1959, està focalitzada en les malalties pulmonars vasculars i intersticials i en els trastorns neurològics. Està present en més d'un centenar de països i compta amb un equip de més de 1.800 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.