El DSV Volei Sant Cugat, eliminat als quarts de final del play-off pel títol

Les santcugatenques perden (0-3) davant el Cajasol i tanquen l'etapa de Rafa Ruiz a la banqueta


  • Comparteix:

El DSV Volei Sant Cugat ha perdut (0-3) davant el Cajasol i cau eliminat als quarts de final pel títol de lliga. Les santcugatenques han estat superades en aquesta eliminatòria en perdre els dos partits jugats davant les andaluses. El matx també ha servit per tancar l'etapa de Rafa Ruiz a la banqueta després de deu anys al capdavant del conjunt santcugatenc, de la capitana, Camila Maldonado i de la jugadora Carlota Martínez. Les vermells-i-negres han competit durant el primer set, però en el segon i el tercer període s'han desinflat davant la superioritat andalusa. Les de Rafa Ruiz tanquen la temporada amb unes semifinals històriques de la Copa de la Reina i la classificació pels quarts de final del títol de lliga.

Emocions i plors


Emotivitat, llàgrimes als ulls, tristor, abraçades i un pavelló posat dempeus per acomiadar al tècnic, Rafa Ruiz, que després de 10 temporades diu aduu a la banqueta del primer equip. L'artífex i l'arquitecte de situar l'equip entre 'els grans' del volei estatal. Tarda emotiva a Valldoreix perquè la capitana Camila Maldonado es retira després de cinc temporades defensant la samarreta vermell-i-negra i també marxa Carlota Martínez després de tres campanyes a l'entitat.

Superioritat andalusa


El primer set ha estat marcat per la igualtat i és que el DSV Volei Sant Cugat l'ha tingut a tocar. Un 24 a 20 i amb un sol punt era suficient per endur-se el període, però les andaluses han girat la truita per endur-se el parcial per 24 a 26. Aquest cop anímic ha marcat el desenllaç del matx. I és que la posada en escena del segon període ha estat molt negativa per a les locals amb un 7 a 13 que ha fet estralls a la moral santcugatenca. 18 a 25 per a les andaluses.

El tercer set ha estat un calc del segon. Un 11 a 15 ha estat suficient d'inici per repetir el patró i deixar el 18 a 25 final. Tancament de temporada cruel per quedar-se a les portes de les primeres semifinals del club i per entrar a Europa de manera directa. Es tanca un cicle guanyador edificat amb talent, paciència i planter. Una obra d'art que serà recordada per sempre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.