Mare de Déu de Montserrat


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 25/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dissabte celebrem la festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, una Verge a qui els catalans tenim especial devoció i que és una de les poques representacions de la Mare de Jesús de tonalitat de pell bruna.

Ens agrada molt que així sigui perquè, ben segur, la Mare de Déu també tenia unes faccions tan dolces com singulars. És important per nosaltres fer saber que les persones tenen trets físics que ens diferencien els uns dels altres i que ens fan únics, però que, aquests, són sempre l'expressió de la riquesa de la nostra humanitat. Com a cristians, ens sentim germans de tots i totes i ens sabem fills de Déu; som la seva obra mestra.

Així, de la mateixa manera que Jesús va néixer en el si d'una família humil i va ser criat per una Mare atenta i d'un Pare discret i treballador, nosaltres avui volem emmirallar-nos en aquest model de família i volem donar la benvinguda al costat nostre a totes les persones de bona voluntat que tinguin aquest model de vida inspirat en la Sagrada Família, vinguin d'on vinguin i siguin com siguin.

Que la nostra Mare del Cel ens sigui guia i exemple per saber obrir els braços a aquells que volen un món millor per a tothom i que la fortalesa i la voluntat d'aquesta Santa dona que va consagrar la seva vida al Senyor ens atorguin la fortalesa necessària per seguir lluitant per preservar les nostres famílies i la nostra societat dels enemics que ens volen mal.

Feliç dia de la Mare de Déu de Montserrat!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.