Els comerços repartiran vals de 30 minuts d'estacionament gratuït als aparcaments soterrats

La iniciativa, fruit de la col·laboració entre Sant Cugat Comerç, Telpark i l'Ajuntament, ja està en marxa i s'allargarà fins al 9 de juny


  • Comparteix:

Representants de Telpark, SC Comerç i l'Ajuntament durant la signatura de l'acord / Foto: Ajuntament

Representants de Telpark, SC Comerç i l'Ajuntament durant la signatura de l'acord / Foto: Ajuntament

Els comerços de Sant Cugat regalaran 10.000 vals per aparcar durant 30 minuts de forma gratuïta als aparcaments soterrats que gestiona l'empresa Telpark. La iniciativa; fruit d'un acord entre Sant Cugat Comerç, l'empresa Telpark i el suport de l'Ajuntament; ja està en marxa i s'allargarà fins al 9 de juny. Els vals es podran utilitzar als aparcaments soterrats de la plaça Quatre Cantons, plaça de Lluís Millet, plaça de la Vila, plaça de Can Quitèria i Torreblanca (amb accés pel carrer de Puig i Cadafalch).


Segons ha explicat l'Ajuntament en una nota de premsa, l'objectiu de la iniciativa és facilitar a la ciutadania l'accés a l'oferta comercial i gastronòmica del nucli urbà de Sant Cugat. Segons s'ha acordat, Sant Cugat Comerç repartirà els vals als establiments comercials del nucli urbà, tant si formen part de l'associació com si no.

Aquest acord s'ha formalitzat en un acte que ha comptat amb la presència de la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández; la representant de Telpark, Carolina Verdugo; i el tinent d'alcaldia de Drets, Dinamització de la Ciutat, Comerç i Seguretat, Bernat Picornell.

Durant l'acte, l'empresa Telpark ha informat que està ampliant els punts de recàrrega de vehicles elèctrics en aquests aparcaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.