Et vols casar i necessites que t'organitzin el casament?

La santcugatenca Sonia Dones, wedding planner de l'agència Cásate Conmigo Weddings parla de com organitzen bodes al 'Connectats'


  • Comparteix:

Sonia Dones, wedding planner de Cásate Conmigo Weddings / Foto: Dones

Sonia Dones, wedding planner de Cásate Conmigo Weddings / Foto: Dones

La temporada de casaments ja ha donat el tret de sortida. No obstant això, juny, juliol i setembre són, segons l'IDESCAT, els mesos en què més casaments se celebren. A Sant Cugat, Cásate Conmigo Weddings és una de les agències que es dediquen a l'organització d'aquestes celebracions tant a la nostra ciutat com a la resta de Catalunya. La seva responsable, Sònia Dones, amb 10 anys d'experiència en el sector, confirma que s'encarreguen de 20 a 25 casaments a l'any i que el Monestir de la ciutat és un dels llocs més sol·licitats pels barcelonins.

ESCOLTA-HO

Organitzar el casament complet, coordinar-lo o coordinar només el dia del casament són els diferents serveis que ofereix una agència com Cásate Conmigo Weddings. La wedding planner Sonia Dones explica que molts clients són estrangers provinents dels Estats Units, Anglaterra i França, que contracten el paquet sencer i trien majoritàriament la Costa Brava per casar-se, també barcelonins que escullen el Monestir de Sant Cugat.

El pressupost d'un esdeveniment com aquest varia segons els requeriments de cada parella i l'agència contractada. "Hi ha agències que carreguen un percentatge al cost total, nosaltres fem un pressupost a mida i cobrem uns honoraris a partir dels 1.500 euros per casament", diu Sonia Dones.

El portal Bodas.net acull fins a nou agències de Sant Cugat que es dediquen a l'organització d'aquests esdeveniments, a més d'un ampli ventall de proveïdors imprescindibles per al gran dia. Segons dades de l'IDESCAT corresponents al 2022, predominen els matrimonis civils, amb 24.420, 2.678 són enllaços catòlics i 2 d'altres religions.















Sonia Dones

Hi ha molta competència i això m'agrada perquè vol dir que la professió s'estableix aquí. El Monestir agrada molt i a Sant Cugat hi ha algunes masies que atreuen molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.