FGC estrena la renovada estació de Baixador de Vallvidrera

Les obres han comportat una inversió de 521.000 euros


Temes relacionats

La línia del Vallès dels FGC estrena el 2018 amb millores importants de manteniment ( 6/gen/18)


  • Comparteix:

Imatge de la renovada estació de Baixador de Vallvidrera / Foto: FGC

Imatge de la renovada estació de Baixador de Vallvidrera / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha completat les obres de renovació de la via i les andanes de l'estació de Baixador de Vallvidrera, de la línia Barcelona-Vallès que dóna servei a Sant Cugat. Des de FGC asseguren que la renovació 'incrementa el confort dels usuaris i usuàries' i n'ha millorat l'accessibilitat.

Els treballs han consistit en una millora del carril, el balast i les travesses, a més d'un millor drenatge amb la instal·lació d'un nou sistema per captar i transportar les aigües de la plataforma. Pel que fa a les andanes, el nou paviment ha millorat l'anivellació i minimitzat els efectes de les inclemències meteorològiques. D'aquesta manera, expliquen els responsables de la infraestructura, eviten que 'es produeixin bassals i sots' quan hi hagi períodes de pluges.

Les obres, amb una inversió de 521.000 euros, també han comportat millores en el mobiliari amb la coberta de les marquesines i la renovació dels bancs i papereres.

'Combina i mou-te', FGC s'adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible
La companyia ferroviària promou enguany, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, la intermodalitat; és a dir, el desplaçament mitjançant més d'un mitjà de transport. En aquest sentit, FGC participa de la campanya amb una aposta pel projecte BiTiBi, que té com a objectiu augmentar l'eficiència energètica del transport gràcies a l'oferiment de serveis que promou la intermodalitat bici-tren-bici.

El servei de FGC permet un estalvi diari de 280.000 vehicles privats a les carreteres catalanes, un fet que redueix les emissions de CO2 en més d'un 81% i la contaminació acústica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.