El PSC afirma que la gestió de Ragull Centre evidencia les 'desavinences' dels socis de govern

Els socialistes demanen serietat a ERC i Junts en temes d'habitatge públic


  • Comparteix:

Imatge del solar, des de l'avinguda de Ragull / Foto: Ajuntament

Imatge del solar, des de l'avinguda de Ragull / Foto: Ajuntament

El PSC vol posar negre sobre blanc i aclarir quin posicionament tenen els socis de govern, Junts i ERC, sobre el projecte Ragull Centre. El grup socialista demana serietat als dos partits després que ERC anunciés dilluns el retorn de la proposta, que inclou habitatge públic, i la piulada posterior de l'alcalde deixant clar que no es recuperava 'el projecte anomenat Ragull Centre'. El PSC, que va participar del projecte com a soci de l'anterior govern, demana en un comunicat que Junts i ERC posin 'les necessitats de la ciutadania per davant dels seus interessos electorals i les seves disputes internes'.

"El compromís del govern és construir habitatge públic assequible, també a Ragull Centre". Són les declaracions que el segon tinent d'alcaldia, Bernat Picornell, va fer aquest dilluns en una entrevista a Cugat Mèdia després que, com a grup municipal, convoqués als mitjans per fer aquest anunci.

Hores després l'alcalde, Josep Maria Vallès, es va negar a fer declaracions a aquest mitjà i, dies després, en una piulada a X, assegurar que l'Ajuntament "no recuperarà el projecte anomenat Ragull Centre". I afegia: "Estem estudiant la possibilitat d'ubicar-hi habitatge assequible amb una alçada controlada, seguint el model Sant Cugat, en col·laboració amb la propietat dels terrenys".



La importància de dir-se 'Ragull Centre'

La piulada de Vallès dona a entendre que el projecte d'habitatge que es farà al solar, propietat de Ferrer, no portarà per nom Ragull Centre. Al marge d'aquest matís, el que vol el PSC és una proposta concreta en l'anunci "electoralista" d'ERC que planteja "més incògnites que certeses".

Els socialistes consideren que Vallès ha desmentit els seus socis i que "aquesta descoordinació transmet desconfiança a la ciutadania". La CUP, soci d'ERC i el PSC a l'anterior govern, quan es va projectar Ragull Centre, també ha criticat aquesta setmana l'anunci dels republicans dins la campanya electoral.



Elena Vila

Creiem que l'interès electoral queda clar i la resposta de l'alcalde després demostra que el govern funciona sense cohesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.