Torrent (ERC): 'Hem de parlar dels pròxims quatre anys, no de què passarà dilluns [Pedro Sánchez]'

El conseller d'Empresa i Treball fa campanya al mercadet de Valldoreix i demanar parlar del país i no dels polítics


  • Comparteix:

El conseller d'ERC Roger Torrent, fent campanya pel 12-M al mercadet de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

El conseller d'ERC Roger Torrent, fent campanya pel 12-M al mercadet de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

ERC vol canviar el focus mediàtic dels primers dies de la campanya electoral, que està sent protagonitzada per Pedro Sánchez i la seva possible dimissió. El conseller republicà Roger Torrent ha demanat, des de Valldoreix, que el debat polític per a eleccions del 12-M al Parlament se centri en el futur del país els pròxims quatre anys, i no 'en què passarà dilluns', quan Sánchez anunciarà la seva decisió. Torrent també ha criticat la campanya personalista del candidat de Junts, Carles Puigdemont.

"El pitjor que ens pot passar és acabar parlant del que passa als partits. Més enllà dels resultats electorals, això contribueix a desprestigiar la política, i el que volem és el contrari, volem elevar el nivell de la conversa política", ha dit Torrent després de passejar per les parades del mercadet de Valldoreix i conversar amb venedors i compradors.

Dirigents i militants d'ERC Sant Cugat a la parada del partit al mercat de Valldoreix amb el conseller Roger Torrent i el president de l'EMD, Juanjo Cortés

Dirigents i militants d'ERC Sant Cugat a la parada del partit al mercat de Valldoreix amb el conseller Roger Torrent i el president de l'EMD, Juanjo Cortés / Foto: Cugat Mèdia

El conseller Torrent, que no està a les llistes electorals d'ERC, ha volgut posar èmfasi en el fet que el seu partit no ha abandonat les seves responsabilitats, ni al Govern ni als ajuntaments. "Una mostra clara és aquí a Sant Cugat, on hem estat compromesos amb les responsabilitats institucionals i no les hem abandonat mai, ni ho farem", ha dit el republicà.


Roger Torrent

Empatitzant amb totes les situacions personals, però ens hem de centrar en el que és important, que és el que passarà en els pròxims quatre anys, no en els pròxims quatre dies o en el que passarà dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.