Mercè Arànega protagonitza 'Amnèsia' al Teatre Nacional de Catalunya

L'artista ha assegurat a Cugat Mèdia que l'obra tindrà parada a l'hivern a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de Mercè Arànega a l'obra 'Amnèsia' / Foto: ACN

Imatge de Mercè Arànega a l'obra 'Amnèsia' / Foto: ACN

La florestana Mercè Arànega protagonitza la comèdia 'Amnèsia’, que s'estrena a l'escenari de la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), sota la direcció de Nelson Valente i la coproducció de Sala Trono de Tarragona i del TNC. L'espectacle es podrà veure des d'aquest dijous 9 de maig fins al 2 de juny i està interpretada per Màrcia Cisteró, Míriam Iscla, Joan Negrié, Victòria Pagès i Biel Rossell.

‘Amnèsia’ tracta sobre les dificultats que tenen els membres d'una família per entendre's a l'hora d'enfrontar-se al fet que la mare, puntal de la família, necessitarà ajuda a partir d'ara perquè ja no podrà viure sola a causa de l'amnèsia que pateix. Això comportarà disputes entre els fills per decidir qui la cuida.

L'actriu de la Floresta, Mercè Arànega, ja va avançar al programa 'Molta Comèdia' de Cugat Mèdia el repte professional que a partir del 9 de maig comença al Teatre Nacional i que durant la tardor i hivern farà gira per tot Catalunya en més de 25 "bolos". Ha assegurat també que entre desembre o gener l'obra tindrà parada a Sant Cugat.


Mercè Arànega, actriu

Ara estic assajant 'Amnèsia', una co-producció amb la sala Trono de Tarragona i el Teatre Nacional. Per això la funció ara la farem al Teatre Nacional, estrenem el 9 de maig, però la gira la farem novembre, desembre, gener i febrer, i fem tot Catalunya. Encara no hem estrenat i tenim 26 "bolos".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.