Categories

Newsletter

Activitat física suau - Casal Torreblanca

Activitat física suau - Casal Torreblanca Ampliar

Del 5 d'abril al 9 de juny, 2016

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Casal TorreBlanca

Adreça: Av. Pla del Vinyet 81-85 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 935 441 965

Correu electrònic: casaltorreblanca@santcugat.cat

Web:  http://centresculturals.santcugat.cat/ 

Más detalles

Añadir al carritoJoves, art, música i gastronomia són part de l'escena més repetida d'aquest casal. Una masia restaurada, oberta a tothom, que ja forma part del pols més actiu de la ciutat. Té un caràcter molt propi i una indiscutible energia per a la creació i per acollir els col·lectius més emergents. Per aquest motiu, s'hi ubiquen els serveis que més poen complementar aquest batec: l'Oh!ficina Jove, La Pua-Oficina Musical i El Mut-La Cafeta Gastronòmica. 

 

Activitat física suau 

Grup 1

Grup 2


 

Activitat física suau adreçada a tothom, per mantenir el benestar físic.

 

Plantejament del curs:

El treball està orientat al manteniment de les capacitats físiques i psíquiques de la persona gran d’acord amb el procés d’envelliment per disposar d’un major vigor i efectivitat en la vida diària. Amb poca despesa energètica, el propòsit es que la persona se senti bé en el seu cos incidint en el manteniment de la flexibilitat, la resistència cardiovascular, la tonificació muscular, la funció respiratòria, la velocitat de reacció,  l’equilibri,  l’atenció,  la memòria i la comunicació amb els altres.   

 

Metodologia:

Les sessions inclouran tasques en què es treballa individualment, en parelles o en grup. Utilitzarem certs materials com arailotes lleugeres, cintes elàstiques, cèrcols, cordes, cadires... que poden donar varietat a les tasques o que farem servir per establir progressions de treball.

 

Estructura de la sessió:

Presa de contacte
Escalfament 5 o 10 min.
Part central 35 o 40 min.
Tornada a la calma 10 min. Amb estiraments i relaxació

 


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat

14 Activitats més a la mateixa categoria: