Categories

Newsletter

Deutsche Akademie - Cursos d'Alemany per a Joves i Adults

Cursos d'alemany per a joves i adults

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Deutsche Akademie

Telèfon: 936 75 27 27

Adreça: Carrer Martorell, 31.  08172 Sant Cugat del Vallès

Web: www.deutsche-akademie.com

Correu electrònic: centre.alemany@deutsche-akademie.com

Twitter

Más detalles

Añadir al carritoDeutsche Akademie, Centre Alemany del Vallès, és el primer centre lingüístic i cultural del Vallès especialitzat en l' idioma alemany com a llengua estrangera i en català i castellà. 

Gràcies a aquesta especialització i la seva metodologia, Deutsche Akademie, Centre Alemany del Vallès, es caracteritza tant per l'alta qualitat, eficàcia i amenitat del seu ensenyament, com per la facilitat, flexibilitat i seguiment personalitzat que ofereix als seus alumnes.


Cursos d'alemany per a joves

Cursos en grups petits d'alemany especialitzats per joves en els que es combinen els objectius per nivells segons el Consell d'Europa amb els interessos propis de cada alumne resultant un aprenentatge participatiu, creatiu, pràctic, comunicatiu i motivant.

 

 

Aquests cursos tenen lloc tant durant l'any escolar com de manera intensiva els mesos de juliol i setembre. També existeix l'opció de rebre classes de manera privada.

Demés, els alumnes poden fer ús del servei de préstec de la biblio-mediateca i participar gratuïtament en activitats extres, així com presentar-se en Deutsche Akademie a exàmens oficials de reconeixement internacional.

 

 

Cursos d'alemany per a adults 

Cursos d'alemany per adults que permeten en petits grups, un aprenentatge comunicatiu, intens, amè, pràctic i eficaç en un context positiu d'immersió en el que es combinen satisfactòriament els continguts dels programes oficials amb els interessos de cada persona.

 

Aquests cursos tenen lloc tant durant l'any escolar com de forma intensiva als mesos de juliol i setembre i sempre amb una gran oferta horària amb la conseqüent opció de poder recuperar classe. També existeix l'opció de rebre classes a mida de manera privada.

Tanmateix, els alumnes poden presentar-se a exàmens oficials, demanar assessorament individual, fer ús del servei de préstec de material de la biblio-mediateca i assistir gratuïtament a tallers lingüístics i culturals de tota mena.

 

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Deutsche Akademie

Telèfon: 936 75 27 27

Adreça: Carrer Martorell, 31.  08172 Sant Cugat del Vallès

Web: www.deutsche-akademie.com

Correu electrònic: centre.alemany@deutsche-akademie.com

Twitter


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 


12 Activitats més a la mateixa categoria: