Categories

Newsletter

El Cau Amic - Voluntariat

El Cau Amic - Voluntariat Ampliar

CAU AMIC és una associació, grup d'amics dels animals, que voluntàriament i de forma altruista dóna auxili i acollida temporal a animals de companyia abandonats o perduts que ho necessiten, sempre amb la finalitat de trobar per a ells una llar on se'ls vulgui i rebin el tracte i l'afecte que es mereixen. 

Telèfon: 665674962 - 637508428.

http://www.cauamic.cat/

info@cauamic.cat


Más detalles

Añadir al carrito



CAU AMIC és una associació, grup d'amics dels animals, que voluntàriament i de forma altruista dóna auxili i acollida temporal a animals de companyia abandonats o perduts que ho necessiten, sempre amb la finalitat de trobar per a ells una llar on se'ls vulgui i rebin el tracte i l'afecte que es mereixen.

La nostra estructura es basa exclusivament en el voluntariat, persones que donen desinteressadament el seu temps i el seu afecte als nostres animals. Tot i que encara som pocs voluntaris ens hem organitzat bastant bé i esperem que més gent vulgui participar en aquesta gran aventura que és la protecció dels animals. Bàsicament ens estructurem de la següent manera:


Grup de passeig:

L'objectiu és que cada dia els nostres animals rebin l'afecte i l'atenció que necessiten, aprenguin a passejar i a compartir amb els humans un temps d'oci. Molts dels nostres animals han tingut males experiències amb els humans, i el nostre objectiu és que tornin a confiar en nosaltres. Si esteu interessats podeu adreçar-vos a  info@cauamic.com

Grup d'adopció:

Són els encarregats de gestionar totes les adopcions, avaluar quin animal és el més adequat per al futur adoptant i fer un seguiment de l'adopció. Si voleu adoptar un dels nostres animals podeu adreçar-vos a  info@cauamic.com


Grup de comunicació:

A través de la nostra pàgina web, per correu electrònic o mitjans de comunicació, comuniquem als nostres socis, voluntaris i a qualsevol persona interessada, les activitats que realitzem, i difondre la importància d'una adopció responsable, així com la necessitat d'esterilització. Si voleu aportar algun comentari o suggeriment podeu adreçar-vos a  info@cauamic.com


La Junta:

Com tota associació constituïda legalment, disposem d'uns estatuts i d'una junta gestora formada per: Presidenta ROSA MARIA MARQUES. Vicepresidenta ANGELA BALCELLS. Tresorer FRANCISCO CUMELLAS. Secretària MONTSERRAT ROURA.


Quan CAU AMIC es va constituir en Associació Protectora d'Animals, es va definir amb les següents paraules "És voluntat de EL CAU AMIC donar un servei als animals, Companys de l'home, que ens donen de franc el seu afecte. Volem contribuir al desenvolupament de l'home com a ésser humà, que necessàriament suposa  el desenvolupament del respecte vers la Natura i la Creació de la Vida. Per aquesta raó, volem tenir cura de la Natura i la Vida dels animals, i protegir-la per a millorar-la cada dia en la mesura de les nostres posibilitats de treball i influència. "(1 de març de 1996)

No volem oblidar donar les gràcies de tot cor a tots els socis, empreses i persones anònimes que posen el seu gra de sorra amb aportacions econòmiques o en espècies, que ens permeten sufragar els costos de veterinaris, medicaments i alimentació. 


Com pots ajudar 

Regala'ls uns minuts del teu temps: 

Pots apuntar-te al grup de voluntaris que passegen els gossos. Encara que sigui un cop per setmana, ells t'ho agrairan moltíssim. És molt important que els nostres gossos aprenguin a passejar i a compartir una estona de temps lliure i diversió, amb les persones que els han d'adoptar. 

Fent-te-soci @: 

Si no disposes de temps, però vols contribuir al projecte d'ajuda als animals més desfavorits, omple el full d'inscripció de soci / sòcia. Encara que creguis que la teva quota és petita, serà de gran ajuda, ja que ens permetrà comprar aliments, medicaments i pagar les visites al veterinari, perquè els nostres animals tinguin la millor qualitat de vida possible durant la seva estada al refugi. 

Apadrinant  un dels nostres animals: 

Si després de la teva experiència com a voluntari/voluntària, un dels nostres animals et fa gràcia però no el pots tenir com a mascota, pots apadrinar-lo, així el podràs acompanyar a passejar, al veterinari, a la perruqueria, donar-li l'afecte i les atencions que es mereix de manera més personalitzada. 

Fent un donatiu: 

Qualsevol ajuda és important. Les despeses en alimentació, atenció veterinària i medicaments són elevats i constants.  El nostre número de compte és 0182-8192-19-0201530999 de l’entitat BBVA.


www.cauamic.com

11 Activitats més a la mateixa categoria: