Categories

Newsletter

Mommy Learning - Curs de Postpart Real

Mommy Learning - Curs de Postpart Real Ampliar

Dies: 8 i 15 de novembre, 2019

Adreçat a: Mares amb nadons de 0 a 6 mesos

Més informació i inscripcions a:

Mommy Learnings
Web: mommylearnings.com/
Correu electrònic: mommylearnings@gmail.com
Telèfon:  654 431 332
Instagram

Más detalles

Añadir al carrito


 

Curs de postpart real, de la mà de dos professionals: Irene González, coach de la son infantil, @sleepykids_coach i Marta cabasa, psicòloga perinatal, @psicologa_perinatal.

Volem ajudar les mares amb nadons de 0 a 6 mesos i donarem eines per restablir el somni de la família i també per a comprendre i gestionar les nostres emocions.

 

Imparteix el cus: 

Virginia Carreras, mare de dos (2013 i 2016) i nova emprenedora.

''Després dels últims anys viscuts com a mare i com a professional, m'he sentit empesa a canviar la meva vida, dic empesa per dos motius: pels meus sentiments i pel món laboral.

Des que vaig ser mare, van començar a néixer en el meu sentiments contradictoris, tot allò pel que sempre havia treballat ja no tenia tant sentit i es van despertar en la meva noves inquietuds. No vaig tenir un postpart fàcil i em preguntava per què ningú m'havia parlat de totes aquelles coses.

D'altra banda, el món laboral no va ser amable amb mi en els últims anys, sobretot després del segon naixement. I va arribar a la renúncia laboral que mai vaig pensar que podria arribar, però que ara, amb la distància temporal, veig que jo no vaig renunciar ... sinó que vaig ser empesa a renunciar.''

 

 

Més informació i inscripcions a:

Mommy Learnings
Web: mommylearnings.com/
Correu electrònic: mommylearnings@gmail.com
Telèfon:  654 431 332
Instagram