Categories

Newsletter

Mugendo Sant Cugat - Adults

És un Sistema basat en la filosofia del Karate.

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Mugendo Sant Cugat
Telèfon: 93 583 13 22 
Adreça: C/ Manel Farrés, 95-97. Sant Cugat del Vallès
Correu electrònic: santcugat@mugendo.es 
Web: http://ow.ly/6ryK30nzetm
Facebook
Instagram

Más detalles

Añadir al carritoMugendo és una paraula japonesa que significa "camí il·limitat". El fundador Màster Sensei Meiji Suzuki, després de 25 anys ensenyant arts marcials tradicionals, va decidir completar les seves tècniques i coneixements d'anatomia humana amb l'estudi de les arts marcials contemporànies.


Així va sorgir Mugendo, com una perfecta combinació de la tradició oriental amb les tècniques de preparació més avançades d'occident.Mugendo per a Adults

És un Sistema basat en la filosofia del Karate, portant el mateix ordre de cinturons i la formació personal dels alumnes, combinat amb les tècniques més efectives del Kick Boxing i la Boxa.


A més inclou un programa de Defensa Personal, en què els practicants adquireixen seguretat per aplicar les tècniques i la concentració suficient per alliberar-se d'una situació de risc real.


En ser un Art Marcial modern, destaquen l'efectivitat dels seus cops, la llibertat de moviments, principal diferència amb el Karate, que és molt més rígid, preparant als competidors per participar en diverses modalitats de combat.


La seva gran similitud amb el Kick Boxing, fa que sigui un programa d'entrenament molt atractiu per a persones que només busquen posar-se en forma o baixar de pes, ja que es cremen moltes calories i sempre es practica sota un absolut control. La competició i els combats són una cosa opcional.


Més informació i inscripcions a:

Lloc: Mugendo Sant Cugat
Telèfon: 93 583 13 22 
Adreça: C/ Manel Farrés, 95-97. Sant Cugat del Vallès
Correu electrònic: santcugat@mugendo.es 
Web: http://ow.ly/6ryK30nzetm
Facebook
Instagram


 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 

6 Activitats més a la mateixa categoria:

Nuestra línea directa está disponible 24/7

Novedades

» no hay nuevos productos en este momento