Categories

Newsletter

Eix Estels - Colònies de Màgia

Eix Estels - Colònies de Màgia Ampliar

Colònies d'estiu de màgia amb el mag professional Mag Ramó

Tots els detalls a: http://ow.ly/gUf230oFp0j

Dades de contacte:

Eix Estels

Web: https://www.eixestels.com
Correu electrònic: hola@eixestels.com
Telèfon902 12 36 12 / 93 265 27 86
Adreça: Passeig de Taulat 235. Local 1. 08028 Barcelona
Facebook
Twitter
Instagram

Más detalles

Añadir al carritoMÀGIA AMB MAG RAMÓ

Colònies d'estiu de màgia amb el mag professional Mag Ramó


Edats: 7-17 (1er Primària - 2n Batx.)

 

Torns: Del 30 de juny al 6 de juliol: 449€

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

A quina casa de colònies es fa? La Llobeta


Colònies d’estiu de màgia amb el mag ramó, un mag jove però amb una carrera sòlida i consolidada com mag i actor, presentador, malabarista i animador. Col.laborador als espectacles dels mags més famosos i productor i intèrpret dels seus propis espectacles com "llámalo mágia" i "divertimento".
 
Les colònies de màgia amb el mag ramó són molt més que unes colònies de màgia on aprendran els millors trucs de màgia, són l'oportunitat per fer de les colònies el moment idoni per treballar valors com la concentració, superació, disciplina i constància així com tècniques de captació de l'atenció i distracció, capacitats imprescindibles per convertir-se en mag/a.

 

 

PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE MÀGIA?
Escull aquest programa si vols que el teu fill/a millori les seves capacitats de concentració, superació, disciplina i constància. A través dels trucs de màgia i de les MasterClass del Mag Ramó, de forma natural es potenciaran aquestes capacitats amb el reforç positiu de ser capaç de dur a terme grans trucs i de sentir-se reconegut. 

Activitats de Màgia: 3 hores diàries de màgia amb el Mag Ramó i el seu equip, dominar l’escena i captar l’atenció, concentració i domini dels nervis durant l’actuació, assaig de trucs de màgia a prop d’escenari, tècniques per la constància i la perseverança, preparació d’un Gran Show final.

Activitats d'aventura i natura: pista americana inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d'aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l'Avancó o als Gorg d'Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d'aigua, experimentació musical, Arts&Crafts, teatre.
 
Activitats alternatives i transversal on gaudiran coneixent el medi ambient, i així, conscienciar l'impacte que té la humanitat al món: taller d'experimentació musical, on jugarem amb la música, taller d'art i treballs manuals, on explicarem diferents línies de creació i imaginació, i taller de teatre on treballarem aspectes interpretatius i comunicatius.
 
Un gran repte esportiu i col·lectiu a través de jocs i dinàmiques que durant les colònies d'estiu ens farà superar i créixer individualment i com a grup.
 
A més, 15 minuts al dia de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, Mindfulness, etc.)
 
 

Tots els detalls a: http://ow.ly/gUf230oFp0j

 

COM RESERVAR?

ONLINE:   https://www.eixestels.com
PER TELÈFON: 93 265 27 86
PERSONALMENT: Passeig del Taulat 235, Barcelona (de dilluns a divendres de 8:00 a 19:00h) / Rambla Camp de l'aigua, Centelles (de dilluns a divendres de 8:00 a 13:30h)
PER CORREU: hola@eixestels.com (Resposta en 24 hores)

 

9 Activitats més a la mateixa categoria: