Categories

Newsletter

Eix Estels - Colònies de Robòtica

Eix Estels - Colònies de Robòtica Ampliar

Colònies d'estiu de robòtica i enginy amb robots LEGO MINDSTORMS Education EV3

Tots els detalls a: http://ow.ly/cd9A30oETei

Dades de contacte:

Eix Estels

Web: https://www.eixestels.com
Correu electrònic: hola@eixestels.com
Telèfon902 12 36 12 / 93 265 27 86
Adreça: Passeig de Taulat 235. Local 1. 08028 Barcelona
Facebook
Twitter
Instagram


Más detalles

Añadir al carritoROBÒTICA I ENGINY AMB LEGO EDUCATION

Colònies d'estiu de robòtica i enginy amb robots LEGO MINDSTORMS Education EV3


Edats: 10-17 (3er Primària - 2n Batx.)

Torns: Del 28 de juliol al 3 d'agost: 449€

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

A quina casa de colònies es fa? La Llobeta

 

Amb els experts LEGO Education ROBOTIX, partners oficials de LEGO Education, pioners en l’aplicació de l’enginy i la robòtica com a eines pel desenvolupament de les principals competències del desenvolupament infantil i juvenil.
 
Molt més que unes colònies de robòtica i enginy. Una proposta innovadora amb activitats diàries especialment pensades per a l’experimentació potenciant competències bàsiques i despertant l’interès dels nois/es vers la ciència i la tecnologia, i les seves aplicacions pràctiques. 

 PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE ROBÒTICA I ENGINY? 
 
Escull aquest programa si vols despertar l‘interès del teu fill/a per la ciència i la tecnologia. Potenciar les seves capacitats enfront desafiaments i reptes. Treballar i consolidar les seves competències de treball en equip, responsabilitat, iniciativa, relació interpersonal i la disponibilitat per aprendre.
 
Activitats de Robòtica i Enginy: 3 hores diàries d’Enginy i Robòtica, disseny, construcció i programació de robots (tecnologia LEGO MINDSTORMS Education EV3), investigar i  resoldre reptes científics, preparació de la presentació dels projectes científics.

Activitats d'aventura i natura: pista americana inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d'aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l'Avancó o als Gorg d'Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d'aigua, experimentació musical, Arts&Crafts, teatre.
 
Activitats alternatives i transversals on gaudiran coneixent el medi ambient, i així, conscienciar l'impacte que té la humanitat al món: taller experimentació musical on jugarem amb la música, taller d'art i treball manual on explicarem diferents línies de creació i imaginació, taller de teatre on realitzarem dinàmiques per aprendre a relacionar-nos.
 
Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.
 
A més, 15 minuts diaris després d'esmorzar de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).

 

Tots els detalls a: http://ow.ly/cd9A30oETei


COM RESERVAR?

ONLINE:   https://www.eixestels.com
PER TELÈFON: 93 265 27 86
PERSONALMENT: Passeig del Taulat 235, Barcelona (de dilluns a divendres de 8:00 a 19:00h) / Rambla Camp de l'aigua, Centelles (de dilluns a divendres de 8:00 a 13:30h)
PER CORREU: hola@eixestels.com (Resposta en 24 hores)

 

11 Activitats més a la mateixa categoria: