Categories

Newsletter

Sant Cugat Fantàstic 2019 - Dijous 2 de maig, 2019

Sant Cugat Fantàstic 2019 - Dijous 2 de maig, 2019 Ampliar

Programació 2 de maig, 2019

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Sant Cugat Fantàstic

Programes relacionats: Sant Cugat Fantàstic 2019

Más detalles

Añadir al carrito


Dijous 2 de maig, 2019


20h

Inauguració de l'exposició "5 anys de Fantàstic a Sant Cugat"

Lloc: Cinemes Sant Cugat

Sembla que va ser fa dos dies però el Sant Cugat Fantàstic arriba a la seva 5a edició! Això vol dir que hem programat més de 80 pel·lícules entre el festival i els cicles de cine fantàstic als Cinemes Sant Cugat. Tot plegat bé mereix un petit autohomenatge en forma d’exposició, no? Els pòsters, els millors moments, anècdotes i els convidats més il·lustres en un passeig fotogràfic pel certamen més terrorífic de la ciutat.

 

20:30h

Festa d'inauguració del 5è Sant Cugat Fantàstic

Lloc: Cinemes Sant Cugat

Tret de sortida oficial del festival amb presència dels directors, actors i l'equip del curt inaugural i altres pel·lícules seleccionades. Comencen quatre dies de cine i ho celebrem amb els protagonistes, les autoritats convidades i els amics del cinema de la ciutat. Brindarem amb Estrella Damm a la salut del bon cinema i la cultura de proximitat.

 

21:30h

5è Sant Cugat Fantàstic. Sessió inaugural amb "Vaca" i "Nazi Undead"

Lloc: Cinemes Sant Cugat

"Vaca". Catalunya, 2018. 10 minuts. Directora: Marta Bayarri. La Marga viu atrapada en una vida rutinària que no la satisfà. Un dia té l'oportunitat de ser algú diferent, però per aconseguir-ho necessitarà trobar ajuda i això no serà tan fàcil. Curtmetratge presentat per la directora.

"Nazi Undead". SOC: Selecció oficial competició. Austràlia, 2019. 1h 20 min. Director: Steven Spiel. Una parella de joves universitaris, en Brad i l'Ashley, s'aventuren al cor d'Alemanya. Les seves vacances romàntiques prenen un gir sinistre en trobar-se en una casa aparentment abandonada on el passat nazi del país està més viu que mort.

 

Programes relacionats: Sant Cugat Fantàstic 2019

7 Activitats més a la mateixa categoria: