Categories

Newsletter

Pou d'Art - "Ulls que miren"

Pou d'Art - "Ulls que miren" Ampliar

Vols participar en aquest projecte?

Obert a tothom amb ganes de dibuixar o pintar, no hi ha límit d'edat.

Organitza: 

Pou d'Art

Adreça: Carrer Balmes, 35. Sant Cugat del Vallès

Telèfon:  93 590 60 86    

Correu electrònic: secretaria@poudart.com    

Web: www.poudart.com   

Facebook

Instagram


Más detalles

Añadir al carrito


 

Els ulls de l’ésser humà tenen la capacitat de veure colors i formes, és el fet de mirar el que ens diferencia de la resta d’éssers vius. La capacitat conscient de veure i decidir si allò que mirem ens agrada o no, ja que intervé el nostre intel·lecte i el gust propi de cadascú. En el món de l’art visual i plàstic la mirada és bàsica ja que analitza l’obra d’art, i a través del sentit de la vista se’ns desperta normalment el sentiment de plaer.


Bases de participació

Convocatòria oberta sense límit d’edat ni d’experiència, només cal seguir les bases de participació per ser inclòs en el projecte.

Us plantegem participar en el projecte “ulls que miren”: un seguit de petits quadrats on cadascú dels participants haurem dibuixat o pintat un ull, sense nas, només l’ull (pot tenir cella o ulleres). Pot ser l’ull d’un familiar, el propi ull, d’algun personatge famós, o inventat.  La tècnica és lliure realitzada directament en el suport facilitat per Pou d’Art, o en un altre suport, paper d’aquarel·la per exemple, però aquest haurà d’estar molt ben enganxat al nostre suport. Podeu posar el nom de la persona de l’ull, a baix a l’esquerra; i podeu signar, a baix a la dreta.

 

El suport serà una tela sobre bastidor de 8x8x4cm. El preu d’aquest suport és de 2€. El podeu venir a buscar a Pou d'Art o comprar a Belles Arts Cabanes.

Creiem que podem arribar als 500 ulls. Només d’alumnes de Pou d’Art en tindrem, si participen tots, 267, i cal tenir en compte que se’n poden fer més d’un, per tant serà fàcil arribar a la fita.

 

La data d’entrega serà com a molt tard el divendres 17 de maig.

 

La inauguració i la convocatòria oberta estarà inclosa dins dels actes de la Nit de l’Art d’enguany, per tant inaugurarem el projecte el dissabte 25 de maig.

 

Les obres presentades estaran exposades fins el mes de setembre a les instal·lacions de Pou d’Art. L’organització es reserva el dret de poder-ho exposar en altres llocs i dates si així ho considera.

 

Podreu passar a recollir la vostra peça durant el mes següent a la darrera exposició organitzada. Passat aquest mes s’entendrà que es cedeix l’obra a Pou d’Art.

Es cedeix la propietat intel·lectual del quadre per reproduir a nivell de premsa o fins i tot com a possible imatge promocional de Pou d’Art.

 

 

 

Organitza: 

Pou d'Art

Adreça: Carrer Balmes, 35. Sant Cugat del Vallès

Telèfon:  93 590 60 86    

Correu electrònic: secretaria@poudart.com    

Web: www.poudart.com   

Facebook

Instagram