Categories

Newsletter

Obertura d'exposició. Teresa Farrés - 19h

Obertura d'exposició. Teresa Farrés - 19h Ampliar

Data: 1 de març, 2019

Hora: 19:00h

Lloc: Canals Galeria d'Art 

Adreça: Carrer d'Orient, 24

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Sant Cugat FC

Col·labora: Canals Galeria d'Art 

Más detalles

Añadir al carrito


De l'1 de març al 2 de juny

Teresa Farrés (Sant Cugat, 1916-2011) va ser la primera dona d’aquesta població que va realitzar una carrera superior, en aquest cas de Belles Arts, compartint curs amb Jaume Muxart entre d’altres artistes de la seva època. Com a dona que era, no li va ser fàcil la seva labor ininterrompuda com a pintora i com a docent, però la seva perseverança li va obrir camins i va ser una dona vital i entusiasmada per la bellesa creativa.

En l'exposició In memoriam, s’hi poden veure pintures de diferents etapes i en elles hi és representada la natura amb les transparències més subtils i sensitives, de quietud i repòs. No és la natura exuberant, és la natura tranquil·la i relaxant, en que el color i la pinzellada estan sempre sotmesos a la sensibilitat més acusada de l’artista.

Teresa Farrés rebé, entre d'altres, el guardó de Musa de l'Art, atorgat per l’Associació de Galeristes de Sant Cugat, en reconeixement a la seva trajectòria artística.

Aquest és un record in memoriam a ella i també a tantes dones pedagogues que en diferents pobles, viles i ciutats estimulen la creativitat dels joves, introduint la sensibilitat per les arts plàstiques en les seves vides.

Visita a l'exposició amb cita prèvia.
Més informació: Canals Art

9 Activitats més a la mateixa categoria: