Categories

Newsletter

FabLab Sant Cugat - Maker Challenge

FabLab Sant Cugat - Maker Challenge Ampliar

Aquesta tercera edició es portarà a terme del 9 de març al 6 d’abril, 2019 

Les inscripcions és fan al següent enllaç: https://www.inscribirme.com/makerchallenge2019
 
Tota la informació la podeu trobar a https://www.makerchallenge.eu


Más detalles

Añadir al carrito


Participa al Maker Challenge, un concurs d’innovació social destinat a joves emprenedors que es durà a terme amb Creator Street
 
Aquesta tercera edició es portarà a terme del 9 de març al 6 d’abril. És una activitat extraescolar durant els caps de setmana.
La participació serà en equips de 3 o 4 persones que durant les setmanes que dura el concurs han de resoldre un repte social.
Us podeu inscriure individualment o amb un equip prèviament format:
 
Dates i horaris:

Dissabte 09/03 (15h30-20h): Introducció al Design Thinking, fase d'inspiració i definició del repte. Taller de fabricació digital. 

Entre el primer i segon taller: Entrevistes amb els usuaris.

Dissabte 23/03 (15h30-19h30):  Extracció d'insights, ideació i prototipat ràpid.

Entre el segon i el tercer taller: Elaboració del prototipat avançat amb un expert en un espai Maker amb eines de fabricació digital.

Dissabte 06/04 (15h30-19h30):  Preparació de la presentació de la nostra idea i perfeccionament del prototip.

Mitjans de Juny: Esdeveniment de presentació i entrega de premis a la Maker Faire Barcelona.
 
 
El concurs:

El concurs pretén promoure que els joves d’entre 11 i 16 anys resolguin problemes d’innovació social amb les seves idees maker. Els participants, agrupats en equips de 3 o 4 persones, aprenen una nova metodologia d’innovació, el Design Thinking per a solucionar reptes. Posteriorment, dissenyen i fabriquen les seves idees a través de la fabricació digital. Tot això, ho fan en un procés de 5 etapes: inspiració, empatia, ideació, prototipat i llançament. Finalment, té lloc l’esdeveniment final que tenim intenció que es torni a fer a la Maker Faire de Barcelona d’aquest any, davant un jurat d’experts. 

Durant el Maker Challenge, els participants desenvolupen noves experiències d’aprenentatge i les habilitats necessàries per superar els reptes i oportunitats en una societat i economia en constant canvi. A més, és una oportunitat per descobrir talents i interessos per les carreres creatives i científiques (les conegudes com “STEAM”), promoure l’emprenedoria i l’enfoc social business. El concurs és una forma d’afegir valor al currículum. 

 
 
 
Inscripcions:
 
Les inscripcions és fan al següent enllaç: https://www.inscribirme.com/makerchallenge2019
 
Tota la informació la podeu trobar a https://www.makerchallenge.eu