Categories

Newsletter

Teatre. "El Fantasma de Canterville" - 19h

Teatre. "El Fantasma de Canterville" - 19h Ampliar

Data: 16 de desembre, 2018

Hora: 19:00h

Durada: 1 hora i 45 minuts

Preu: 30€

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Adreça: Pl. Victoria dels Àngels, 1

08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 935 907 690

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Más detalles

Añadir al carrito


De Joan Yago. A partir de l'original d'Oscar Wilde

Divertida, emotiva i sofisticada comèdia de Joan Yago protagonitzada per Joan Pera. Lord Canterville convida l'empresari nord-americà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic castell prop d'Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, vaga per la casa d’ençà que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore. Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l’advertència i, fins i tot, es burlen del fantasma que, a fi de mantenir intactes la seva reputació i el seu honor, farà tot el possible per atemorir-los.

Aquesta adaptació al català del clàssic de Wilde és un diàleg còmic ple d'ironia i de crítica a la societat de l'època. L'obra segueix una estructura similar a la de tres de les grans comèdies de l'autor: El ventall de Lady WindermereUn marit ideal i La importància de ser Frank.

Direcció: Josep Maria Mestres. Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, David Olivares, Betsy Túrnez, Elisabet Casanovas, Òscar Castellví.


Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori