Categories

Newsletter

Kids&Us Sant Cugat - Anglès "Babies 1 i 2 anys"

Edat: 1 i 2 anys

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Kids&Us Sant Cugat

Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 42. 08172 Sant Cugat del Vallès

Web: https://santcugat.kidsandus.es/
Correu electrònic: santcugat@kidsandus.es
Telèfon935 89 48 06

Facebook
Twitter
Instagram

Más detalles

Añadir al carritoLa missió de Kids&Us és ser una empresa moderna, innovadora, dinàmica i humana que pretén esdevenir un referent en el món de l'ensenyament d'idiomes a nivell global. Dedicada principalment a nens i nenes, amb compromís social i amb la feina ben feta.

A Kids&Us els nens i les nenes creixen acompanyats dels nostres personatges.

Els nens s'identifiquen amb ells i creen una complicitat que determinarà el camí del seu aprenentatge, no només de l'idioma, sinó també d'una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món.


A Kids&Us l’anglès comença a partir del primer any de vida. Per què?
Creiem que en cada nen hi ha un potencial infinit. En el cas del llenguatge, «el nen, en néixer, està preparat per al llenguatge com ho està un ocell per volar». Si el procés d'adquisició de la llengua materna s'inicia en el moment en què el nen comença a escoltar-la, per què hauríem d'esperar a exposar-lo a una segona o tercera llengua si el que pretenem és que desenvolupi una bona competència?


Kids&Us utilitza una metodologia d'aprenentatge de l'anglès basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. 

 

"Babies 1 i 2 anys"

De la maneta de dos ratolinets amorosos i simpàtics, els infants es començaran a endinsar en el món de l'anglès. Tot plegat s’inicia en un entorn ric en estímuls emocionals on es promou la interacció des del primer dia. Un entorn on l'infant aprèn a distingir i desxifrar els sons de l'anglès, on les primeres paraules en la seva llengua materna i en anglès brollen de la seva boca gairebé alhora.

Mousy - 1 any

Nombre d'alumnes per classe: 5 nens acompanyats pels seus pares o adults per a una millor adaptació i integració a la dinàmica de la classe.

La importància dels pares: durant el curs, hi haurà activitats que es duran a terme a classe que seran fàcilment reproduïbles a casa com a part de la rutina quotidiana.

Durada de les classes: 45 minuts.

Objectiu del curs: els nens i les nenes es familiaritzaran amb la musicalitat de l’anglès, comprendran instruccions bàsiques i, si ja saben parlar, començaran a dir les primeres paraules en aquest nou idioma.

 

 

Linda i Bunny - 2 anys

Qui són la Linda i en Bunny?


La Linda és una ratolineta que té 2 anys i que sempre va acompanyada de la seva mascota, en Bunny. La Linda juga a ser gran i sempre renya en Bunny perquè es porta com un nen petit.

 


Amb aquest curs els nens i les nenes aprendran el llenguatge relacionat amb la realitat dels nens i les nenes de 2 anys. Tenim en compte que els nens de 2 anys deixen de ser bebès i comencen a ser nens cada cop més independents amb unes necessitats comunicatives molt concretes. A Kids&Us volem que els nens d'aquesta edat siguin capaços de comunicar allò que és important en el seu dia a dia en el nou idioma, l'anglès.

 Lloc: Kids&Us Sant Cugat

Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 42. 08172 San Cugat del Vallès

Web: https://santcugat.kidsandus.es/
Correu electrònic: santcugat@kidsandus.es
Telèfon935 89 48 06
Facebook
Twitter
Instagram