Categories

Newsletter

Despierta Sant Cugat - Casals Setembre 2018

Despierta Sant Cugat - Casals Setembre 2018 Ampliar

Més informació a:

Lloc: Centre de Psicologia Despierta Sant Cugat
Webwww.centredespiertasantcugat.es 

www.programadespierta.es
Correu electrònicsantcugat@programadespierta.es
Telèfon: 931930124 - 679376409

Adreça: Carrer Pau Casals, 44. Sant Cugat del Vallès
Facebook
Twitter

 

Más detalles

Añadir al carritoActivitats Setembre 2018

Dates: Del 4 al 7 de setembre


Infantil i Primària
Horari: De 10 a 13h (acollida 9.30. Opcional menjar)


Dinosaures:
L'objectiu del taller és conèixer la història, tipologia i saber diferenciar cada subespècie, aprendre de forma divertida i dinàmica la paleontologia, funcions i tècniques de treball mitjançant la investigació de fòssils de dinosaures, desenvolupant les habilitats necessàries per a la realitzar una investigació sobre dinosaures.


Petits Investigadors:
El taller té com a objectiu fonamental, el desenvolupament de competències per a la investigació, sent aplicades al tema d'interès seleccionat pels nens i les nenes, per després generalitzar-les a altres situacions.


Màgia amb Números:
El taller té com a objectius coneixements de les diferents situacions en què els números formen part de la nostra vida, fomentar l'interès cap als números i càlcul, en situacions de la vida quotidiana, desenvolupar estratègies de creativitat i imaginació, aplicades als números i les matemàtiques en general, valorar i descobrir els interessos, sentiments, il·lusions ..., que genera en ells les matemàtiques, i desenvolupar una visió favorable cap a ells.


Primària i Secundària
Horari: 15 a 18h


Investigo en els meus interessos TED:
Taller dirigit a nens i nenes amb interessos d'elevada intensitat en què puguin aprofundir com enriquiment dels seus coneixements.
L'objectiu final d'impartir una breu conferència, en la qual puguin transmetre als i les altres els seus coneixements, com a autèntics i autèntiques especialistes en un tema, desenvolupant a més les seves habilitats d'oratòria.


Comunicació Audiovisual:
Editem una revista: Taller dirigit a nens i nenes amb motivació i talent cap a l'escriptura, il·lustració, organització de la informació ...
L'objectiu final és elaborar una revista entre tots, amb tots aquells procediments implicats en això, desenvolupant habilitats en les tècniques d'escriptura, dibuix, il·lustració, organització d'idees, informacions ...
Ràdio Desperta: Taller orientat a l'aprenentatge i creació de diferents programes de ràdio en els que s'utilitzaran diversos formats. La ràdio ens ofereix un univers únic de comunicació en el qual cada nen / a pot aprendre a desenvolupar les seves habilitats comunicatives mitjançant un taller divertit i dinàmic.
Ràdio Desperta és un taller que té com a objectiu principal fomentar la seva creativitat i raonament verbal, creant un espai participatiu que els serveixi com a eina per millorar la seva comunicació mitjançant la programació i realització d'un programa de ràdio.

 

Emprenedoria:

Taller orientat a aprendre les principals característiques d'un comportament emprenedor, mitjançant el treball de la creativitat, el treball en equip i aquelles habilitats que es necessiten per realitzar conductes emprenedores. Fomentem l'autonomia i el sentit crític i emprenedor, motivant als / les alumnes / as per iniciar conductes emprenedores, dins dels límits del seu desenvolupament evolutiu. Posarem en pràctica petites accions emprenedores en el seu entorn més proper.

 

Més informació a:

Lloc: Centre de Psicologia Despierta Sant Cugat
Webwww.centredespiertasantcugat.es 
www.programadespierta.es
Correu electrònicsantcugat@programadespierta.es
Telèfon: 931930124 - 679376409
Adreça: Carrer Pau Casals, 44. Sant Cugat del Vallès
Facebook
Twitter

 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat