Categories

Newsletter

Corner 4 Sant Cugat - Posa't en Forma

Corner 4 Sant Cugat - Posa't en Forma Ampliar

BODY SCULPT - CORE - STRECHING - GAP - TBC - TONO - GOMES ESTRETCH - C4 PUMP - FUSION CYCLE - CYCLING

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Corner 4 Sant Cugat

Adreça: Avinguda Torreblanca 57. Sant Cugat del Vallès 

Telèfon: 935 896 239 

Correu electrònic: infosantcugat@corner4.es

Web: https://www.corner4.es/servicios/

Facebook

Twitter

Instagram

Más detalles

Añadir al carrito


 

GOMES-STRETCH
Sessions d'exercici on l'objectiu és treballar l'elasticitat i la flexibilitat i així drenar al màxim les zones on més s'acumula teixit flàccid, teixit gras, cel·lulitis i retenció de líquids. Per a això, durant la sessió es treballa fonamentalment amb gomes elàstiques i al terra, fent moviments lents i constants, estimulant glutis, malucs, adductors, quàdriceps femorals i isquiotibials fonamentalment.

 

GAP (glutis, abdomen i cames)
La classe de GAP és una gimnàstica de manteniment que tracta de posar ferms i endurits els glutis, els abdominals i les cames. El treball que es realitza està enfocat a la realització d'exercicis de cintura cap avall, i els exercicis molt focalitzats en aquestes tres parts del cos.

La constància i les hores dedicades a aquesta gimnàstica marcaran els resultats. En línies generals, els objectius són:

Ventre pla
Cintura afinada
Cames amb millor to
Glutis endurits
Major resistència i millor circulació sanguínia

 

C4 PUMP

El C4 Pump és un programa d'entrenament físic que combina les activitats pròpies de l'aeròbic amb treball muscular mitjançant la realització d'exercicis d'aixecament de peses.

Es tracta d'una classe guiada on l'objectiu de la pràctica és d'una banda augmentar la massa muscular i, de l'altra, cremar una gran quantitat de calories que redunden en una pèrdua de volum de greix corporal.

Les peses i els discos que s'utilitzen a la classe de C4 Pump inclouen una barra i un banc aeròbic. El pes que s'aixeca és variable en funció de la capacitat de cada persona, de l'exercici concret que es vagi a realitzar, de la intensitat amb què es vulgui treballar i dels objectius que es pretenguin assolir amb les classes. El resultat de les classes és molt complet i, a causa d'això, els resultats són ràpids i resulten visibles al poc temps.

 

BODY SCULPT
A Corner4 hem creat aquesta classe enfocada al següent:

Persones que busquin tonificar la musculatura interna de punts clau com glutis, cames o braços, amb l'objectiu d'aconseguir un cos tonificat, esvelt i elàstic sense guanyar volum
Persones que vulguin millorar la seva postura i flexibilitat, així com reduir el volum de greix corporal
Allargar els músculs i modelar la figura d'una forma harmònica
La sessió s'inicia amb execució de diferents moviments dinàmics que varien segons la progressió cardiovascular, continua amb un bloc d'exercicis de tonificació enfocats a un grup muscular determinat i finalitza amb exercicis d'estiraments i relaxació per afavorir l'equilibri.
 
Vine a provar BODY SCULPT i millora el teu rigidesa muscular tonificant tot el cos en el seu conjunt, esculpint d'una manera elegant.

Es tracta una sessió de 55 minuts en la qual es combinen el treball cardiovascular, la tonificació i els estiraments d'alta intensitat mitjançant una activitat coreografiada dirigida.

 

CORE
El core tanca els músculs que defineixen el nostre cos: abdominals, malucs / glutis i esquena baixa. L'enfortiment del core és essencial i moltes vegades no s'entrena el temps que caldria. En treballar aquestes zones del nostre cos aconseguim harmonia i balanç en ser aquestes zones les "estabilitzadores" de l'estructura corporal.

Un dels objectius fonamentals d'aquesta classe és millorar l'estabilitat corporal, l'equilibri i l'actitud corporal.

Abdominals: En primer lloc, cal entrenar-los. En segon, no cal fer-ho 'a la babalà'. Un dels errors més comuns a l'hora d'exercitar els nostres abdominals és repetir un darrere l'altre fins a l'extenuació. Cal fer-ho des de diversos angles (¿has treballat els oblics i els hipopressius?)
Esquena baixa: No s'entendrien els músculs de l'esquena sense els abdominals ... Treballar la part baixa de l'esquena ens donarà el contrapunt perfecte als nostres abdominals i, a més, el seu enfortiment reduirà els dolors que t'acompanyen
Glutis i malucs: Potser penses que per sortir a córrer teus glutis ja estan prou exercits. Un altre error. 'Ataca' els teus glutis des de tots els angles possibles i no tinguis por de buscar nous moviments per als teus malucs. Et sorprendrà la varietat d'exercicis que pots fer.

 

STRETCHING
El condicionament físic ha de ser el més complet possible, no deixant de banda cap aspecte que et permeti arribar a un nivell superior. En aquest sentit, la millora de la mobilitat articular i la flexibilitat són dos aspectes altament importants.

La millora de la mobilitat articular que s'aconsegueix a la classe de stretching permet que el nostre rang de moviment explori un recorregut més ampli. D'aquesta manera, l'equilibri de tots els músculs que mobilitzar una articulació es veu millorat.

Millorant la flexibilitat aconseguirem moure'ns amb més facilitat, realitzar moviments amb major amplitud i, en conseqüència, aconseguir un màxim rendiment al treballar un múscul concret. Així mateix, aconseguirem evitar possibles lesions.

 

CARDIOBOX
Es tracta d'una classe d'alt impacte que permet la millora física de manera gradual. S'aconsegueix l'objectiu combinant moviments de boxa, arts marcials i lluita en una coreografia plena de ritme i explosivitat.

Notaràs com pugen els teus pulsacions, s'aguditzen els teus sentits i augmenta la diversió a mesura que avenços en el mètode. Una descàrrega d'adrenalina a l'abast de molt poques disciplines de gimnàs.

Sempre divertit i sempre cansat, el Cardio Box és el mètode definitiu per deixar els quilos enrere.


TBC (total body conditioning)
Es tracta d'una classe on es proporciona un entrenament cardiovascular que augmenta la capacitat aeròbica, a la vegada que ajuda a tonificar i enfortir tots els grups musculars del cos. Amb el TBC s'aconsegueix millorar la condició física general.

En aquesta classe faràs exercicis d'enfortiment en un pes baix i involucrant un alt ritme de música a manera de motivació. En el TBC es treballen exercicis per a la tonificació de cames, glutis, abdomen i braços realitzant de forma simultània un treball cardiovascula.

 

FUSION CYCLE
Introduïm en C4 una nova modalitat de ciclisme indoor, el Fusion Cycle. Es tracta d'un entrenament d'intervals que fusiona el treball cardiocirculatori de la bicicleta estàtica amb els exercicis sincronitzats amb peses i gomes elàstiques. En Fusion Cycle treballaràs tot el cos a nivell cardiovascular i muscular i contribuiràs a reduir la teva percentatge de greix corporal definint el to muscular.


CYCLING
Les sessions de cycling milloren el rendiment cardiovascular i tonifiquen el tren inferior. En un temps rècord aconsegueixes millorar el teu estat de forma gràcies a l'alta despesa calòrica. En aquest tipus de classes la crema de calories pot arribar a les 500 o 1.000 calories per classe, el que es considera un rècord pel que fa a classes dirigides es refereix.

Gràcies a la resistència variable de les bicicletes podràs anar tranquil o esprémer el teu físic si ets un expert. Tot al ritme de la música i seleccionant tu mateix el nivell d'esforç. El més important és gaudir des del primer dia d'una experiència plaent i tractant d'imposar-se a un mateix metes per anar progressant en l'exercici.

Classe d'alta intensitat en què no cal aprendre coreografies ni passos complicats.

 

 

 

Més informació i inscripcions a:

Corner 4 Sant Cugat

Adreça: Avinguda Torreblanca 57 (Edifici Creapolis) Sant Cugat del Vallès 

Telèfon: 935 896 239 

Correu electrònic: infosantcugat@corner4.es

Web: https://www.corner4.es/servicios/

Facebook

Instagram

 


 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat