Categories

Newsletter

Càritas - Voluntaris

Càritas - Voluntaris Ampliar

Càritas és una entitat de l'Església catòlica que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l'acció social i caritativa de la diòcesi, i la finalitat d'ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de les persones, sensibilitzar la societat i promocionar la justícia social.

Més informació a:

Web: www.caritasbcn.org 

Telèfon: 93 344 69 00


Más detalles

Añadir al carritoCàritas és una entitat de l'Església catòlica que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l'acció social i caritativa de la diòcesi, i la finalitat d'ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de les persones, sensibilitzar la societat i promocionar la justícia social.


Càritas és una entitat sense ànim de lucre i el seu finançament és sobretot de caràcter privat.

Càritas està formada per voluntariat i professionals, i acompanya els sectors socials més desfavorits, caminant amb la triple missió de denunciar, anunciar i transformar.


Vols ser voluntari/a de Càritas?

Ser voluntari de Càritas és comprometre’s d’una manera desinteressada a compartir part del teu temps, experiències i coneixements amb les persones més vulnerables de la nostra societat.

L’acció de Càritas es porta a terme per professionals i voluntaris que col·laboren conjuntament en diferents projectes creats per ajudar els col·lectius més desfavorits. La dedicació de les voluntàries i els voluntaris es reparteix en tots els camps en els quals Càritas incideix. 

Els camps on trobem avui més voluntaris són: acollida a les parròquies, els projectes de migració, vellesa i infància, i també el de tasques administratives.


Dóna el teu temps!


Més informació a:

Web: www.caritasbcn.org 

Telèfon: 93 344 69 00


11 Activitats més a la mateixa categoria: