Categories

Newsletter

Mummyki Sant Cugat - Ioga Embarassades

Ioga perla dona embrassada: moviments pels canvis i els ritmes de la gestació, consciència corporal, treball de pelvis i sòl pelvià, esquena i cos en general.

Horari: Els dimecres de 15h a 16: 30h.

Lloc: Titània-Tascó

Adreça: Carrer Llibertat, 47, baixos 1r. BArcelona. Barri de Gràcies

Informació i inscripcions a:

Telèfon: 616 582 919

Correu electrònic: info@mummyki.com

 

 

Más detalles

Añadir al carrito


 

Ioga embaràs a Titània-Tascó amb Anna Santos

La dona mostra, amb els canvis evidents en el procés de l'embaràs, la saviesa del cos, i aquest també posseeix el coneixement per parir.


Al llarg dels anys ens hem allunyat molt de la saviesa i el coneixement del procés natural del nostre cos. Absorbits pels ritmes ràpids de la nostra societat, la por al dolor, la inseguretat i els dubtes han anat captant la nostra atenció.

 

En aquestes classes de ioga embaràs i postpart volem crear un espai on compartir amb altres dones embarassades i on individual i internament desenvolupar la ATENCIÓ cap a la confiança, la consciència corporal, l'equilibri postural, l'auto-escolta, la connexió amb el nadó i per preparar-nos per al part i la criança. Un espai per a la vivència del procés amb confiança, alegria i consciència, descobrint al bebè com a part activa d'aquest esdeveniment des del primer moment.

Conrear la ATENCIÓ, L'ESCOLTA i la OBSERVACIÓ INTERNA, per moure en harmonia amb els canvis físics, mentals i emocionals en el procés de l'embaràs, per al moment del part i després per a la criança.

 

Treballem amb el cos, ment i esperit des de l'observació. Desenvolupar l'atenció en nosaltres mateixes per trobar el nostre propi equilibri físic i emocional, sempre en plena comunicació i harmonia amb el nadó. La vida és moviment i en el procés de l'embaràs els canvis evidents requereixen d'acceptació, en cada moment.

 

 

 

Exercicis posturals de ioga, meditació, utilitzarem el so tant per aprofundir com per comunicar-nos amb el nadó. La música tindrà un lloc important per a conduir-nos cap a diferents estats, però també el silenci. Re-descobrir la pelvis, sòl pèlvic i malucs. Bhandas modificats o exercicis del sòl pèlvic amb una respiració conscient.


Relaxar-te en tu mateixa i moure't en harmonia amb el nadó permet sostenir els canvis tant físics com emocionals optimitzant l'energia.

 

Horari:

Els dimecres de 15h a 16: 30h, amb possibilitat d'ampliar horari.

Preu mensualitat: 40€ la classe

Una classe puntual: 15€

 

 

Informació i inscripcions a:

Telèfon: 616 582 919

Correu electrònic: info@mummyki.com

 

5 Activitats més a la mateixa categoria:

Nuestra línea directa está disponible 24/7

Novedades

» no hay nuevos productos en este momento