Categories

Newsletter

FabLab Sant Cugat - FABKIDS & FABTEENS

FabLab Sant Cugat - FABKIDS & FABTEENS Ampliar

Més informació i inscripcions a: http://talleres.fablabsantcugat.com/fabkidsfabteens

FabLab Sant Cugat

Adreça: Campus ESADE. Rambla de la Innovació. Avda. Torreblanca 57 - 08172 St. Cugat del Vallès

Correu electrònic: info@fablabsantcugat.com

Web: www.fablabsantcugat.com

Más detalles

Añadir al carritoFABKIDS & FABTEENS


Els programes FabKids i FabTeens aproximen als joves a la fabricació digital mentre realitzen un projecte. És el que es coneix com “project based learning”, és a dir, l'aprenentatge basat en projectes. Durant els programes, els joves desenvolupen les seves habilitats amb la filosofia “learning by making”, aprendre fent, la qual cosa els permet formar-se amb les tecnologies del futur mentre desenvolupen els projectes que desitgen fer.


Per fer realitat les seves idees, els joves treballen amb les màquines de fabricació digital com la impressora 3D o la talladora làser i alhora, incorporen l'electrònica, la programació i la robòtica. Mentre dissenyen i fabriquen els seus treballs, experimenten amb la tecnologia i desenvolupen la seva creativitat juntament amb altres capacitats, com el treball en equip, la resolució de problemes, la comunicació i aprenen la importància d'aprendre dels errors. Els joves es convertiran en uns autèntics “makers”, capaços de crear qualsevol objecte que puguin imaginar a través de la lògica “Do It Yourself”, Fes-ho tu mateix.


L'objectiu de Fabkids i FabTeens és, a més, fomentar i potenciar les professions STEAM (science, technology, engineer, arts and maths), molt importants per al seu desenvolupament i que marcaran el futur professional.


Què faran en FabKids i en FabTeens?

Durant l'extraescolar, els futurs inventors tindran l'oportunitat de conèixer què són els FabLab, és a dir, els laboratoris de fabricació digital, creats l'any 2000 en el Massachusetts Institute of Technology (MIT) per Neil Gershenfeld, un professor de física que va crear un curs de prototipado en el qual es pot fer (gairebé) qualsevol cosa. Des de llavors hi ha una xarxa de FabLabs global i col·laborativa que s'estén pel món.

FabLab Sant Cugat té com a missions la recerca, la innovació i l'educació. La seva ubicació al campus de ESADE, una de les millors escoles de negocis, li permet complir amb els seus objectius.


Aprendran fabricació digital amb eines com la impressora 3D, la cortadora làser, la talladora vinil, entre uns altres.
Desenvoluparan el pensament computacional mitjançant la programació amb Python, la robòtica, l'electrònica digital i molts més.
Dissenyaran i fabricaran projectes propis a partir de les seves idees.
Coneixeran el laboratori d'electrònica i realitzaran treballs amb Arduino per dotar als seus projectes d'un cervell.
Estimularan competències com el treball en equip, la creativitat, la comunicació i aprendran dels errors.
Treballar amb les filosofies “Do It Yourself” i “learning by doing” mentre aprenen a partir de projectes.


Quines diferències hi ha entre Fabkids i FabTeens?

L'única diferència és l'edat. Fabkids va dirigit a joves d'entre 8 i 11 anys mentre que FabTeenspara makers d'entre 12 i 16 anys.
Quan t'inscriguis, l'única cosa que has d'indicar és l'any de naixement del participant, així ja sabrem a quin grup haurà d'anar.


Durant l'extraescolar ambdues edats estaran barrejades, però l'aprenentatge estarà adaptat a cada alumne/a, tenint en compte la seva edat i les seves capacitats. Els reptes que es plantegen sempre estan enfocats a cada alumne/a.
Quins són els horaris? *

Dimecres. De 18h a 19.30h. L'extraescolar comença el 3 d'octubre.
Dijous. De 18h a 19.30h. L'extraescolar comença el 4 d'octubre.


En cada grup el cuórum màxim és de 10 alumnes. Tenim com a filosofia fer un aprenentatge molt orientat a cada alumne/a segons les seves capacitats i necessitats. Volem que per cada 4 o 5 alumnes hi hagi un professor.


* Hi ha possibilitat de canviar l'extraescolar del dimecres al dilluns i la del dijous al dimarts en el cas que s'empleni més el quòrum. Si per qualsevol motiu, no et convé, marca-ho en el formulari.


Què has de portar?

Un ordinador per treballar amb els programaris necessaris. Així, una vegada instal·lats també els podràs utilitzar a casa. Si no tens ordinador, no et preocupis! Nosaltres et deixarem un, solament necessitem que ens avisis.
Un ratolí per treballar amb el disseny 3D. També es pot treballar sense, però és més fàcil treballar amb ratolí.


Preu: 110€/mes + 45€ matrícula *


Realitzem descomptes del 5% si:

Ets un antic maker i ja has participat en altres tallers de Fabkids i FabTeens
2º Germà o més
Família Nombrosa

 

 

Més informació i inscripcions: http://talleres.fablabsantcugat.com/fabkidsfabteens

FabLab Sant Cugat

Adreça: Campus ESADE. Rambla de la Innovació. Avda. Torreblanca 57 - 08172 St. Cugat del Vallès

Correu electrònic: info@fablabsantcugat.com

Web: www.fablabsantcugat.com3 Activitats més a la mateixa categoria: