Casorrán (Rugby Sant Cugat): 'Hem fet història amb la unió de jugadores i club'

El tècnic tanca l'etapa de sis anys al capdavant de la banqueta blau-i-negra


  • Comparteix:

Albert Casorrán tanca l'etapa de sis anys a la banqueta del Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Albert Casorrán tanca l'etapa de sis anys a la banqueta del Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'entrenador del primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, posarà punt final als sis anys al capdavant de la banqueta blau-i-negra aquesta temporada, Després del partit de quarts de final davant el Majadahonda, Caso va deixar ben clar que tanca aquesta etapa al Rugby Sant Cugat. Caso ha lloat la feina de totes les jugadores que ha tingut a les seves ordres, els diferents integrants del cos tècnic i la directiva. 'Hem fet història entre tots i totes. Jo només sóc la cara visible per les coses dolentes i les bones', ha destacat Caso. El tècnic santcugatenc ha assolit portar l'equip de categoria territorial catalana a classificar-se entre els quatre millors de l'Estat espanyol i guanyar una Copa de la Reina de rugbi a 7.

Fi d'una etapa brillant
Albert Casorrán ha aconseguit dur el Rugby Sant Cugat a l'elit estatal i és que Majadahonda, CRAT, Barça i el Rugby Sant Cugat són els quatre semifinalistes pel títol de la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. Casorrán va aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor B, segona categoria estatal, i després a Lliga Iberdrola, màxima categoria.
L'equip ha sumat èxits importants i també augmentar la plantilla amb jugadores internacionals i del planter. Caso es mostra satisfet de la progressió del club i de l'equip.



Èxits destacats
Copa de la Reina de rugbi a 7: Les imatges AQUÍ

Albert Casorrán

Hem fet història totes les jugadores, directiva i cos tècnic. Molta feina i molt mèrit de tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.