Prou!


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 2/març
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tots aquells qui heu estat beneïts amb la gràcia de poder tenir fills i gaudir (i patir) amb la seva educació sabreu molt bé que cal exigir-los i demanar-los esforços i responsabilitats però que, alhora, cal estar molt atents a les seves necessitats, ser molt respectuosos amb allò que no és just per ells i que, també, cal saber-los correspondre amb afecte i consideració.

Els fills, excepte en aquella etapa rebel i difícil per tots, tenen una complicitat amb nosaltres i mostren predilecció per allò que compartim com a família (espais, temps, gustos...) No seria gaire bona idea, doncs, que uns pares exigissin que els seus fills compleixin els seus deures sota amenaça de càstig o amonestació i, en canvi, no cedissin mai a les demandes i desitjos dels seus fills. També podríem dir que el mateix passa en el matrimoni: un té devoció per l'altre i fa tot allò que li és possible perquè l'altre sigui feliç. No són mai (en tot cas no haurien de ser) relacions de submissió sinó de complicitat i estima.

En el cas de la relació entre els qui estem a les institucions públiques, al servei de la ciutadania, i la resta de famílies de Sant Cugat hauria de passar el mateix. Hi ha unes normes que hem de demanar que es compleixin i hi ha unes taxes que s'han de pagar per poder satisfer uns serveis que són necessaris, però el problema rau quan el poble no se sent estimat i aquests serveis li són escatimats o retallats.

Ja n'hi ha prou! Les famílies de Sant Cugat no volem pagar més taxes, impostos, ni multes de cotxes "que contaminen una mica més que l'any passat" si no veiem revertits els nostres esforços. Senyors i senyores del govern: feu cas a Vox i comenceu a mirar de tenir cura de la ciutat, netegeu caques, orins, pintades de les parets, recolliu la brossa dels carrers i arregleu voreres i paviments que són un perill per tothom!

Ja n'hi ha prou de tanta comèdia; i tan cara que ens surt!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.