Quaresma


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 17/febrer
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La Quaresma és, pels cristians, un temps difícil. Un període llarg en el qual cadascú experimenta una solitud que es configura com el marc d'una lluita interior ferotge. Tots tenim defectes, vicis i hàbits que ens allunyen de fer el bé i aquests 40 dies són moments en què aprofitem, encara més especialment que la resta de l'any, per fer un examen profund i per lluitar contra les tendències que ens separen dels nostres objectius.

Hi ha temptacions constants per fugir d'estudi i no atendre aquest deure moral; contínuament trobem excuses variades i d'allò més creatives i originals per no seguir el camí recte que ens hem traçat i que hem promès seguir. I caiem, una vegada i una altra, i apareixen dimonis de tota mena, alguns en forma de falsa amistat, altres amb aparença de bones intencions, alguns descaradament materialistes i hedonistes i, tots ells, et fan dubtar o, encara pitjor, t'empenyen irremeiablement cap a l'enèsima ensopegada.

Però, al final, sempre hi ha la mà amiga dels qui t'envolten, de la família, dels amics, dels simpatitzants del partit, dels veïns, dels àngels desconeguts que apareixen com per art de màgia (sabem que no és ni màgia ni casualitat) i ens ajuden a aixecar-nos, treure'ns la pols de les vestidures i tornar a caminar en la foscor del desert seguint la llum del far que ens il·lumina en el nostre camí. Un cop més, prenem alè, somriem amb alegria al cor, superem tota adversitat i la nostra feina transcendent torna a prendre força (el sentit no l'ha perdut mai) cap a la victòria amb la seguretat i la confiança que després de tota Quaresma sempre arriba l'alegria de la Pasqua.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.