Som-hi junts!


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 13/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara que Junts demana gestionar la sobrevinguda immigració suggerint una hipotètica expulsió d'immigrants delinqüents multireincidents i ha entrat a formar part de 'l'apassionant' món del qual la premsa anomena 'ultradreta' ja podem començar a entendre'ns.

Ens complau que ja diguin les coses pel seu nom i que comencin a pensar en la seguretat real de la gent. Si, com nosaltres, també els preocupa la neteja dels carrers, la brutícia que hi ha en parcs i jardins, les pintades a les parets, la defensa de les dones i dels homes que pateixen violència i el dret a la vida, potser ja va sent hora que, almenys en l'àmbit municipalista com és el cas de Sant Cugat, es desprenguin de les rèmores polítiques que tenen per socis de govern (els comunistes republicans d'ERC) i que es plantegin la possibilitat de formar equip amb els partits de l'àrea conservadora, que som més propers a la sensibilitat que tenen molts ciutadans i que compartim, segons sembla, pragmatisme.

Certament, seria un gran canvi molt profitós per la ciutat i pel benestar de les famílies de Sant Cugat, però molt ens temem que no serà així. No ho serà perquè, en realitat, sospitem que es tracta d'una estratègia política més, un altre xut de pilota cap endavant per enganyar un benintencionat electorat que percep que aquest problema amb una part de la immigració que delinqueix és cada vegada més palès i que cada vegada empitjora més.

En fi, tant de bo ens equivoquéssim i el govern municipal busqués socis que donessin suport a actuacions destinades a millorar els problemes que veritablement preocupen a la ciutadania. Mentrestant, continuarem patint les conseqüències de tenir un govern que prioritza altres aspectes que poc tenen a veure amb el qual ens preocupa.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.