Advent


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 16/des/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Pels cristians, l'Advent és un temps de reflexió, d'espera pacient i d'examen. Mentre esperem la celebració del naixement de Jesús tenim l'oportunitat d'avaluar què podem oferir-li i què hem de mirar d'abandonar per no ferir-lo de nou.

Toca passar revista a les actuacions d'un mateix; en aquest sentit, seguint l'exemple del nostre Salvador, hem d'intentar ser encara més curosos en les formes, més delicats en el tracte i més caritatius amb qui més necessita la nostra ajuda. Això sí, que la bondat no es confongui amb el bonisme. Sense perdre mai els nostres postulats hem de ser sempre amables, però incisius sempre que calgui. Recordem com el Senyor també va haver d'expulsar als mercaders del temple perquè havien convertit allò sagrat en una gran mentida i un negoci allunyat del Bé.

És el nostre deure que, un cop fet aquest examen de consciència per mirar de millorar en tot el que sigui possible, ens esforcem també a foragitar als mercaders de les nostres institucions; aquells farsants que tergiversant les paraules i fent malabarisme polític estan ben lluny del bé de la ciutadania i han convertit els organismes públics en temples de la mentida, la calumnia i l'escarni. Els nostres esforços s'encaminen sempre a transmetre les evidències que no volen escoltar, a mostrar les certeses que no volen veure o que amaguen i, a poc a poc, amb el suport que rebem de tantes famílies, arribarem a fer brillar la veritat.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.