El vestit nou de l'emperador


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 25/nov/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vox Sant Cugat ha anat presentant tot un reguitzell de mocions que fan referència a diferents mesures en benefici directe per a les famílies i veïns de Sant Cugat però sempre ha topat amb la desaprovació dels partits del govern i de la majoria dels grups municipals. Vaja.

Els qui us agradi llegir, segurament recordareu el meravellós conte 'El vestit nou de l'emperador' de Hans Christian Andersen (si no el coneixeu, us recomano llegir-lo).

Per què, i si el govern municipal i els seus sequaços fossin com els sastres desaprensius del conte que, en realitat, no feien res i aparentaven estar teixint un meravellós vestit d'una tela "invisible que només podia veure la gent intel·ligent"?

El pobre rei, confiat i càndid, és com la nostra societat que es deixa enlluernar per discursos i polítiques carregades de bones paraules però que no aporten solucions als problemes reals de les persones.

Des de Vox Sant Cugat no volem ser enganyats com aquest rei ingenu de la rondalla, ni som ximples com els seus súbdits que seguien la corrent tot i veure clarament que el rei del conte passejava ben nu però no gosaven portar la contrària ni alçar la veu per dir-ho.

Nosaltres som la veu d'aquelles persones que, com el nen del conte, no es deixen manipular per la tendència que impera i treballem per fer notar que l'emperador va nu i que els sastres ens volien enredar.

Nosaltres, com els nens, sempre diem la veritat i anomenem les coses pel seu nom; de fet, algú ha de dir-li a l'emperador que ensenya les vergonyes!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.