La gent gran, el nostre gran tresor familiar


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 11/nov/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Viure prop dels avis, amb ells a casa o gaudir de l'oportunitat de fer-los companyia sempre que es vulgui, és un dels millors privilegis que podem tenir les famílies. És indiscutible que les persones grans són un pilar i una riquesa de la nostra societat que cal protegir especialment; per amor, per tot el què han aportat amb sacrifici i abnegació i per tot el que encara ofereixen a nivell emocional, logístic i de bagatge experiencial.

Som deutors del seu llegat i, quan no ens queda més remei que confiar l'atenció de la seva salut i les seves cures a facultatius externs al nucli familiar, la família i també les institucions i organismes oficials hem d'assegurar-nos que rebin els millors serveis i que tinguin l'oportunitat de tenir-los igualment ben a prop en tots els sentits.

En aquest sentit, per tant, és molt important que el nostre govern municipal asseguri l'oferta de residències d'avis de qualitat a la nostra ciutat. No ens val que s'esgrimeixi l'argument que no hi ha diners per endegar un projecte d'aquestes característiques perquè existeixen models de col·laboració pública/privada molt eficients que farien viable excel·lents propostes en aquesta direcció.

El nostre és un compromís de futur tot cuidant i estimant el nostre passat, especialment tenint cura i afecte amb els soferts protagonistes de la història que ens precedeix. Per ells i pels qui venen, des de Vox Sant Cugat seguim treballant amb força per fer un món millor.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.