La fira i el barri de Coll Favà


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox a Sant Cugat


Publicat: el 6/jul/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Hem acabat la Festa Major amb l'excel·lent notícia que el Sr. alcalde, en Josep Maria Vallès, ha escoltat els precs dels veïns del barri de Coll Favà que suplicaven un canvi d'ubicació de la fira d'atraccions de Festa Major. El grup municipal de Vox havia rebut també aquesta reivindicació per part de nombrosos veïns de la zona i ens alegra sincerament que l'actual govern de la nostra ciutat se'n faci ressò i prengui la iniciativa que nosaltres també compartíem.

Caldrà veure ara on es poden ubicar aquestes instal·lacions itinerants en les edicions següents per tal que no generin maldecaps ni enrenou a cap altre veïnat. En tot cas, no està de més prendre com a model d'èxit l'exemple d'altres ciutats vallesanes com Granollers que ha sabut trobar als afores de la ciutat uns terrenys que l'Ajuntament ha adequat convenientment per acollir aquestes fires i també per estatjar altres tipus d'esdeveniments massius que requereixen accessos de qualitat i còmode aparcament.

Des del nostre equip de treball continuarem escoltant els anhels de tota la gent de bé de Sant Cugat i el consistori trobarà sempre en nosaltres un aliat per implementar aquelles iniciatives que millorin la qualitat de vida de les nostres famílies i també presentarem una oposició ferma i radical quan sigui necessari per als interessos de la nostra població.

JORDI GUIRADO CABANAS és regidor de Vox a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.